02 octombrie 2018, 14:45 Personalități views 10186
Cum răspunde Roman Iagupov cînd este întrebat de ce cîntă pentru politicieni
02 octombrie 2018, 14:45 Personalități views 10186

Cum răspunde Roman Iagupov cînd este întrebat de ce cîntă pentru politicieni

Deseori sînt criticați pentru că sînt de acord să susțină concerte la solicitarea unui partid. Nu a scăpat de critică nici formația Zdob Și Zdub.

În cadrul unei emisiuni de la postul TVC21, „ВЕЧЕРНИЙ РАЗГОВОР", solistul formației a explicat de ce acceptă asemenea propuneri.

„Sîntem o formație populară. Știți noi avem o poziție: „Conducătorii vin și pleacă, iar muzica rămîne!". Acest lucru l-a spus legendarul Nicolae Sulac. Noi cîntăm pentru oameni", a spus Roman Iagupov.

Sursa: curentul.md

Cuvinte cheie:

Roman Iagupov , politicieni

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1699
Populația:
5465 locuitori

Lipcani este un oraş în raionul Briceni, Republica Moldova. Oraşul Lipcani este cea mai nordică localitate urbană din Moldova. Amplasat la frontiera de nord-vest a Moldovei cu România şi Ucraina, pe malul stîng al rîului Prut, oraşul Lipcani este situat la o distanţă de 252 km de Chișinău.  Denumirea localităţii vine de la tătarii lipcani care au fost strămutaţi în 1699 din Cameniţa, populînd localitatea. 

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.