02 octombrie 2018, 11:25 Personalități views 13047
Roman Iagupov: În străinătate, ești mic și neînsemnat
02 octombrie 2018, 11:25 Personalități views 13047

Roman Iagupov: În străinătate, ești mic și neînsemnat

Liderul formației de cult din Moldova "Zdob Și Zdub" Roman Iagupov a povestit de ce nu pleacă din Moldova.

Fiind oaspete al emisiunii "Vecernii razgovor" de pe canalul 21, frontmanul formaţiei „Zdob și Zdub" a menționat că el a fost întrebat de multe ori de ce nu a pleacă din Moldovei, de exemplu, în asemenea orașe ca București, Moscova, Sankt-Petersburg sau Kiev.

"Moldova... Aici este casa mea. Casa ta e acolo unde eşti iubit. În străinătate ești atît de mic, atît de neobservat. Într-un aeroport mare, ești atît de mic. Acasă, aici în Moldova, mă simt copil mare, mă recunosc oamenii, mă bat pe umăr, îmi zîmbesc, iar acest lucru este grozav! Aici e o bază creativă minunată. Am creat o asemenea atmosferă, în care putem bea un pahar cu vin, putem pleca în natură la rîu, ne putem întîlniți cu prietenii, acest lucru fiind relaxant. Acest element este foarte necesar, pentru ca mai apoi să te „reîntorci la luptă", pe scenă cu chitara și trompeta!", a subliniat Roman Iagupov.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Roman Iagupov , Zdob şi Zdub

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1431-1433
Populația:
803 locuitori

Tuzara este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Novaci, Tuzara și Seliştea Nouă. Localitatea se află la distanța de 1 km de orașul Călărași și la 54 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 803 oameni. Satul Tuzara a fost menționat documentar în anul 1431-1433.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.