Arată noutățile începînd cu...

eye 7801 Vizualizări

Un fost membru al trupei O-Zone, pregătit de însurătoare


Arsenie Todiraș, sub numele de scenă Arsenium, și-a găsit sufletul pereche și se pregătește de marele eveniment. În prezent, fostul membru al trupei O-Zone este stabilit la Moscova.

Piesele artistului ocupă locuri fruntașe în topuri, și-a lansat o melodie nouă, intitulată „Bon Ami" , este jurat într-o emisiune TV din Rusia și și-a găsit și jumătatea. Arsenie a dezvăluit că iubita lui este o interpretă din Rusia. sînt împreună de patru ani, locuiesc deja împreună și se pregătesc de nuntă.

„Locuim deja împreună. E din Rusia și e frumoasă. E mai mică ca mine, are 20 și ceva de ani. E frumoasă foc și deșteaptă și cîntă foarte bine. (...) Gătește foarte bine. A luat lecții de gătit și de la sora mea și gătește și mîncare moldovenească și rusească. La anul, facem nuntă în Rusia", a declarat artistul la emisiunea lui Măruță.

Artistul nu a vrut să dezvăluie la Tv numele iubitei sale, însă acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de interpreta rusă, Mianna. Cei doi au lansat împreună melodia „Bon Ami". Artista postează pe contul ei de Instagram numeroase imagini din vacanțe, cu ea și Arsenie.

Cuvinte cheie:

personalitati , nunta

Localităţile Moldovei şi diasporei

Rîbnița

Statut:
Oraș
Prima atestare:
1657
Populația:
50100 locuitori
Logo

Rîbnița este un oraș din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Orașul este situat la o distanță de 130 km de Chișinău. Populaţia orașului Rîbnița constituia 50 100 oameni în anul 2010. Localitatea Rîbnița a fost menționată documentar în anul 1657.

Citeşte mai departe