02 august 2018, 11:00 Personalități views 9299
O moldoveancă a intrat în „Top 100 de femei fondatoare în Europa”
02 august 2018, 11:00 Personalități views 9299

O moldoveancă a intrat în „Top 100 de femei fondatoare în Europa”

Moldoveanca Xenia Muntean, a intrat în „Top 100 de femei fondatoare în Europa" care are trebui urmărite pe Twitter și LinkedID. Femeia s-a plasat pe locul 33 în listă, potrivit forbes.com.

Cu trei ani în urmă reporterii Forbes au început să caute în SUA investitori care ar finanța start-up-urile conduse de femei. În acest sens, reporterii au aflat că majoritatea investitorilor alocă bani start-up-urilor fondate de bărbați. Prin urmare, Forbes a hotărît să schimbe situația și a publicat lista a „Top 100 de femei fondatoare în Europa" care artrebui urmărite pe Twitter și LinkedID.

Menționăm că Xenia Muntean este un antreprenor din Republica Moldova și cofondator al platformei Planable, o platformă care ajută agențiile, persoanele care desfășoară activități independente și oricine lucrează în echipă să colaboreze pe social media. Ea a urmat academia de întreprinzători a lui Tim Draper din San Francisco.

Sursa: tv8.md

Cuvinte cheie:

Forbes , top , femei , moldovenii , business

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
29 locuitori

Roşcani este un sat din cadrul comunei Pereni, raionul Rezina. Satul Roșcani este situat la o distanță de 27 km de orașul Rezina și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 29 de oameni. Menționat documentar în 1604.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.