23 iulie 2018, 12:40 Personalități views 9068
Un tînăr din Moldova a defilat pentru Dolce&Gabbana
23 iulie 2018, 12:40 Personalități views 9068

Un tînăr din Moldova a defilat pentru Dolce&Gabbana

Vadim Mamot este un tînăr din Moldova care face modeling de un an. Cu toate că și-a început activitatea de puțin timp, acesta a reușit să defileze la două prezentări ale renumitului brand Dolce&Gabbana.

Casa de modă din Italia, Dolce&Gabbana și-a prezentat colecția din acest sezon. Show-ul „Alta Moda" a avut loc pe malul lacului Como în curtea unei vile. În cadrul acestui show, pe lîngă tînărul din Moldova au mai defilat Naomi Campbell și Ashley Graham.

Tînărul a rămas impresionat de amploarea evenimentului. „A fost un show cu adevărat spectaculos. Organizarea prezentării era la cel mai înalt nivel". De asemenea, un lucru care l-a marcat pe Vadim au fost hainele confecționate exact pe mărimea lui și faptul că a fost tuns de către frizerul casei de modă. „Am fost de doua ori la castingul pentru Dolce, dar aveam parul prea lung pentru ei, însă de data aceasta ei m-au ales și m-au tuns cum au vrut".

Cel mai greu, recunoaște Vadim, este pregătirea pentru a ieși pe podium. Atunci emoțiile joacă cel mai mult și îți vine greu să le gestionezi. „Numai cînd ieși de pe podium îți dai seama că ai făcut-o deja și cel mai greu a trecut".

În cadrul evenimentului, Vadim a reușit să facă cunoștință cu ambii designeri. „I-am cunoscut pe Domenico Dolce și Stefano Gabbana. Domenico făcea măsurările, de aceea, am interacționat mai mult cu dînsul, mi s-a părut o persoană destul de interesantă și cu un simț al umorului bine conturat."

Prezentările pentru Dolce&Gabbana sunt primele experiențe în ceea ce ține de defilările pentru o casă de modă ale tînărului. „Anterior am avut mai multe joburi comerciale. Am activat în showroomuri, lookbookuri și așa mai departe".

Primul show Dolce&Gabbana la care a defilat tînărul din Moldova a fost colecția Primăvară/Vară 2019, care a avut loc în cadrul Milan Fahion Week.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

personalitati , moda

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1569
Populația:
2424 locuitori

Cigîrleni este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Cigîrleni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Ialoveni și la 40 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2424 de oameni. Satul Cigîrleni a fost menționat documentar în anul 1569.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.