Arată noutățile începînd cu...

eye 3868 Vizualizări

La mulți ani, Anatol Danilișin – pictorul sufletul pămîntului moldav! (Foto)


Țara noastră este bogată în talente! Anatol Danilișin ocupă un loc aparte printre ei! Dumnealui este numit astăzi Van Gogh, Caravaggio al Moldovei etc. Cu talentul său unic lumea devine mai frumoasă. Rezultatul muncii pictorului, făcută pentru suflet și cu sufletul vrăjesc și cheamă în lumea abstractului. Noi ca și cum am vedea cu emoțiile. În picturile sale e o lume întreagă, care trebuie descoperită: există perspectivă, anatomie, legile luminii și umbrelor fiind respectate și multe ore de creație.

Iată că astăzi, noi toți, Vă spunem mulțumesc pentru că cufundîndu-vă în creație nu uitați că nu există nici o limită în fața talentului! Vă dorim să atingeți toate înălțimile rîvnite și fie ca Dvs. să fiți întotdeauna apreciat la justa valoare, inclusiv de Dvs. înșivă!

În picturile Dvs. dați suflu tablourulor, care prind viață jucînd în culori. Vă dorim să trăiți, jucîndu-vă frumos cu culorile multiple ale sufletului Dvs., să nu cunoașteți dezamăgirile și înfrîngerile, să fiți întotdeauna la înălțime, la mai mult și la mai mare! Și nu uitați să rămîneți Lumină pentru Dvs. înșivă , pentru a ne ghida neobosit și pe noi spre Lumină! Multă sănătate și toate cele bune Dvs. și celor apropiați Dvs.!

Cel mai frumos mod de a omagia demn aniversarea pictorului nostru talentat este să pătrundem în lumea picturilor sale unice, iar dacă nu ați avut posibilitatea să-i cunoașteți creația, va invitam acum să o descoperiți.

Cuvinte cheie:

personalitati , felicitare , pictor

Comentarii

 (1)
  • #1 lcklck16
    Acest mesaj a fost şters de către moderator!

Localităţile Moldovei şi diasporei

Răculeşti

Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
1109 locuitori

Răculeşti este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bălăşeşti și Răculeşti. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Criuleni și la 53 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1109 oameni. Satul Răculeşti a fost menționat documentar în anul 1436.

Citeşte mai departe