25 noiembrie 2021, 16:00 Realitatea moldovenească views 2841
Mihail Hazin:
25 noiembrie 2021, 16:00 Realitatea moldovenească views 2841

Mihail Hazin: "Ne aflăm în pragul unor mari schimbări. Vestul se va confrunta cu un dezastru "

Ne aflăm în pragul unor mari schimbări, Vestul se va confrunta cu un dezastru provocat de căderea bruscă a nivelului de trai. Asta în timp ce toată lumea occidentală va merge pe un scenariu groaznic, iar Rusia – pe unul bun.

Este opinia pe care a expus-o într-un interviu canalului You Tube "Школа Здравого Смысла(Școala bunului simț)" Mihail Hazin, cunoscut economist, analist, publicist, blogger, moderator radio și TV, fost oficial al administrației președintelui Rusiei, membru permanent al Clubului Izborsk, membru al Consiliului suprem al mișcării internaționale euro-asiatice, academician al Academiei Internaționale de management.

Cu cinci-zece ani în urmă exista viziunea cum că în viitorul apropiat lumea va merge pe unul din trei variante: rău, foarte rău sau pe unul groaznic. Azi, după ce timpul s-a scurs, există senzația că ea merge pur și simplu pe scenariul groaznic. Toată lumea, inclusiv Rusia. Ce puteți spune în acest context? Ce viziune aveți Dvs.?

- Un sfîrșit groaznic e de preferat unei groaze fără sfîrșit... Categoric nu-s de acord. Tabloul, mai degrabă, este următorul: toată lumea va merge pe un scenariu groaznic, da noi, Rusia, pe unul bun.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

criza , Occident

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1447
Populația:
312 locuitori

Tîrzieni este un sat din cadrul comunei Mălăieşti, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Orhei și la 67 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 312 oameni. Satul Tîrzieni a fost menționat documentar în anul 1447.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.