Arată noutățile începînd cu...

eye 940 Vizualizări

Cînd începe vacanța de iarnă a elevilor și cît va dura


A mai rămas exact o lună pînă la vacanța de iarnă. În acest an, vacanța intersemestrială începe pe 25 decembrie 2021, iar elevii vor avea la dispoziție 16 zile pentru odihnă.

Conform structurii standarde a anului de învățămînt 2021/2022, revenirea la ore va fi în ziua de 10 ianuarie.

E de menționat că și studenții au vacanță de iarnă, care începe, le fel, pe 25 decembrie și durează pînă pe 9 ianuarie. Totuși, tinerii care-și fac studii la universități ar trebui să consulte calendarul academic al instituției, pentru că acestea sînt individuale și ar putea fi diferite de la o universitate la alta. Totodată, pentru studenții din anii absolvenți, vacanța este mai scurtă: mai exact, aceștia merg în vacanță cu cîteva mai tîrziu decît colegii lor.

Amintim că vacanța de toamnă a elevilor a fost prelungită din cauza condițiilor epidemiologice. Autoritățile încă nu au anunțat nimic despre o eventuală prelungire a vacanței de iarnă, însă acest lucru nu este exclus, în cazul în care ne vom confrunta cu un număr mare de infectări de COVID-19.

Orarul lecțiilor şi al vacanțelor din anul de învățămînt 2021/2022 îl puteți consulta AICI!

Cuvinte cheie:

elevi , vacanta

Localităţile Moldovei şi diasporei

Etulia Nouă

Statut:
Sat
Prima atestare:
1890
Populația:
745 locuitori

Etulia Nouă este un sat din cadrul comunei Etulia, UTA Găgăuzia. Localitatea se află la distanța de 118 km de municipiul Comrat și la 225 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 745 de oameni. Satul Etulia Nouă a fost menționat documentar în anul 1890.

Citeşte mai departe