24 noiembrie 2021, 12:30 Realitatea moldovenească views 2642
Lumea occidentală și democrația occidentală ca formă ascunsă a unei dictaturi subtile
24 noiembrie 2021, 12:30 Realitatea moldovenească views 2642

Lumea occidentală și democrația occidentală ca formă ascunsă a unei dictaturi subtile

Azi lumea occidentală neoliberală se deosebește de cea care a fost decenii în urmă. Treptat li sigur, ea se coboară spre o dictatură adevărată, dar foarte subtilă.

Nu mai este nevoie de omul occidental tradițional

Aici nu mai funcționează vechile valori ale umanismului și libertății, le-au înlocuit alte valori. Valorile masochismului civilizațional și a distrugerii vechiului Occident creștin. Valorile construite pe noi reguli de gen, pe primatul libertinajului și a destrăbălării, pe politica de distrugere a familiei și a relațiilor sexuale, pe propaganda homosexualismului și a perversiunilor transgender, pe politica antipopulară și antinațională a elitelor de la Bruxelles, pe religiozitatea infernală, satanică în fond, a preoțimii negre, pe descompunerea spiritualității și reducerea nivelului intelectual al omului occidental. Valorile auto-deprecierii și negării propriului trecut, a negării moștenirii creștine și a moștenirii titanilor Renașterii, care au umanizat lumea europeană medievală.

Care este cauza? Faptul, că nu mai este nevoie de omul occidental alb. În opinia regizorilor noii acțiuni, el și-a îndeplinit misiunea civilizațională. Acum el trebuie haotizat, băgat într-o stupoare social-economică și național-politică, discreditat istoric și civilizațional, redus la zero. Valorile umaniste ale libertății, moralei sociale, adevărului istoric au fost aruncate din avanscena societății occidentale pe acostament.

Pentru a realiza aceste planuri de distrugere a vechii lumi, se aplică metode subtile și care nu admit obiecții, care nu pot fi numite altfel – doar dictatură. O dictatură deosebită, ascunsă și totalitară, cuprinzătoare și care afectează toate păturile sociale.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Occident , criza

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1837
Populația:
1122 locuitori

Slobozia-Chişcăreni este un sat din cadrul comunei Chişcăreni, raionul Sîngerei. Localitatea este situată la 19 km de orașul Sîngerei și la 112 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1122 de oameni. Satul Slobozia-Chişcăreni a fost menționat documentar în anul 1837.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.