22 februarie 2021, 14:00 Realitatea moldovenească views 2383
În ce condiții sînt tratați pacienții la Centrul COVID-19 de la Moldexpo
22 februarie 2021, 14:00 Realitatea moldovenească views 2383

În ce condiții sînt tratați pacienții la Centrul COVID-19 de la Moldexpo

Medicul Ala Reajeva, șefa secției de la Centrul COVID-19 de la Moldexpo, a mers prin saloane cu o cameră în mînă pentru a arăta locuitorilor țării în ce condiții sînt tratați pacienții infectați cu coronavirus, informeaza Noi.md.

Despre acest lucru scrie canalul Telegram COVID-19 Moldova, menționînd că, temperatura aerului în centrul COVID-19 este mai mare decît în apartamentele administratorilor canalului.

De menționat că alaltăieri, în presa moldovenească au apărut informații false despre "condițiile inumane" la Centrul COVID-19: se vorbea despre temperatura extrem de scăzută a aerului în saloane și mîncarea proastă pentru pacienți.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

coronavirus , Chisinau , tratament

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1620
Populația:
665 locuitori

Sărata-Mereșeni este un sat din cadrul comunei Mereșeni, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Hîncești și la 46 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 665 de oameni. Satul Sărata-Mereșeni a fost menționat documentar în anul 1620.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.