Arată noutățile începînd cu...

eye 1163 Vizualizări

Domnilor, scoateți-vă pălăria în fața femeilor din Moldova


Bărbații din Moldova, pînă cînd nu este prea tîrziu ar trebui să prindă la minte, să facă ordine în țară și să-și aducă acasă femeile, trimise la muncă, pentru că este înfricoșător să ne gîndim ce ar putea ele face data viitoare.

Astfel, ironic, șeful reprezentanței TASS în Moldova, Valerii Demidețchi, a comentat participarea femeilor din Moldova la asaltarea Capitoliului american și la alte evenimente și istorii senzaționale, relatează Noi.md.

"Am îndoieli vagi ... mai întîi de Domnica Cemortan, care a ajutat căpitanul italian să distrugă una dintre cele mai mari corăbii turistice Costa Concordia. (Se spune că ea a fost luată la evidență specială la Pentagon, fotografia dansatoarei moldovene, pentru orice eventualitate, a fost distribuită tuturor comandanților de portavioane). Apoi Karina Țurcan – show-ul ei cu finanțele în campania energetică rusă a impresionat atît de mult oficialii de la Moscova, încît instanța a ridicat-o aproape la Mata Hari din secolul 21...

Acum la Washington, unde Eugenia Malimon împreună cu mama sa a condus coloane de revoluționari spre "ultimul și decisiv" asalt al Capitoliului american și acum ar putea merge după gratii în SUA....

Domnilor, scoateți-vă pălăria în fața femeilor moldovence!!! Bărbații care și-au trimis soțiile la cîștiguri au la ce se gîndi! Băieți, poate, pînă nu-i prea tîrziu, ar trebui să prindeți la minte, să faceți ordine în țară și să le aduci acasă? Mi-e frică să mă gîndesc ce pot face ele data viitoare!!!", a scris Valerii Demidețchi pe pagina sa de pe rețeaua socială.

Cuvinte cheie:

pălărie , femei

Localităţile Moldovei şi diasporei

Ghidighici

Statut:
Sat
Prima atestare:
1610
Populația:
5094 locuitori

Ghidighici este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Ghidighici este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 8 km de municipiul Chișinău Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 5094 de oameni. Satul Ghidighici a fost menționat documentar în anul 1610.

Citeşte mai departe