13 noiembrie 2020, 23:20 Realitatea moldovenească views 4927
Dodon: „Situația va fi dificilă în continuare, dar sîntem pregătiți pentru asta”
13 noiembrie 2020, 23:20 Realitatea moldovenească views 4927

Dodon: „Situația va fi dificilă în continuare, dar sîntem pregătiți pentru asta”

Actuala echipă guvernamentală face față pandemiei COVID-19 din Moldova și ține situația sub control.

Înțelegem că situația va fi și mai dificilă în viitor, dar sîntem pregătiți pentru asta.

Acest lucru a fost declarat de Președintele în exercițiu al Moldovei, candidat independent la funcția de șef al statului, Igor Dodon, în cadrul emisiunii „Piatnița s Anatoliem Golea" de pe postul „RTR Moldova", relatează Noi.md.

„Actuala echipă face față pandemiei de coronavirus. Vedem că așa-numitul al doilea val s-a răspîndit în întreaga lume. Vedem ce se întîmplă acum în țările Uniunii Europene. Un lockdown complet, adică activitățile agenților economici, studiile etc. au fost complet interzise. Nu am ajuns la acest punct și sînt sigur că vom face tot posibilul, astfel încît să nu închidem din nou economia, așa cum a fost în martie-aprilie curent", a spus Igor Dodon.

Președintele Moldovei a specificat că agenții economici din Moldova au suferit suficient în urma suspendării forțate a activității lor în martie, aprilie, mai curent, de aceea autoritățile nu le vor mai lipsi de posibilitatea de a activa.

„Cred că vom face față. Facem față și ținem situația sub control. Desigur, sîntem conștienți că situația va fi dificilă în continuare, dar sîntem pregătiți pentru asta. Sîntem pregătiți pentru ca sistemul nostru medical să facă față. Ne-am pregătit pentru asta", a spus Igor Dodon.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , coronavirus

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1479
Populația:
2171 locuitori

Grozeşti este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Grozeşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Nisporeni și la 84 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2171 de oameni. Satul Grozești a fost menționat documentar în anul 1479.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.