12 octombrie 2020, 10:30 Realitatea moldovenească views 3456
Aproape toți elevii vor purta obligatoriu măști de protecție la lecții
12 octombrie 2020, 10:30 Realitatea moldovenească views 3456

Aproape toți elevii vor purta obligatoriu măști de protecție la lecții

Elevii, începînd cu clasa a V-a, vor purta obligatoriu măști de protecție în instituțiile de învățămînt din municipiul Chișinău, inclusiv, la lecții. Decizia a fost luată de către Comisia municipală Extraordinară de Sănătate Publică.

Potrivit autorităților din sănătate, situația epidemiologică în instituțiile educaționale este stabilă și nu se înregistrează o creștere semnificativă a numărului de îmbolnăviri în rîndul profesorilor și elevilor.

În ceea ce privește transportul public, autoritățile municipale au anunțat că acesta va funcționa în continuare și că examinează posibilitate majorării numărului de unități de transport.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , elevi , măști

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1806
Populația:
534 locuitori

Carbalia este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Carbalia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 85 km de municipiul Comrat și la 177 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 534 locuitori. Satul Carbalia a fost menționat documentar în anul 1806.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.