29 noiembrie 2012, 10:01 Realitatea moldovenească views 6307
29 noiembrie 2012, 10:01 Realitatea moldovenească views 6307

Moldovenii sînt nemulțumiți de activitatea Parlamentului

Moldovenii nu mai au încredere în autorităţile statului și sînt extrem de nemulțumiți de nivelul activităţii Parlamentului. Unii dintre concetățenii noștri au recunoscut în faţa corespondentului NOI.md, că cu veniturile pe care le au, nu-şi pot cumpăra nici strictul necesar și că nu mai pot avea încredere în nimeni.

Trebuie să remarcăm faptul, că conform rezultatelor Barometrului de Opinie Publică, moldovenii sînt tot mai pesimişti şi în ce priveşte situația economică din țară. Comparativ cu datele ultimului sondaj, numărul oamenilor, care consideră că țara se îndreaptă într-o direcție greșită a crescut, ajungînd la 72%.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

opinie , moldovenii , parlament

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVII
Populația:
3308 locuitori

Scumpia este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Scumpia, Hîrtop și Nicolaevca. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Fălești și la 140 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3308 oameni. Satul Scumpia a fost menționat documentar la începutul secolului al XVII-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.