Arată noutățile începînd cu...

eye 526 Vizualizări

Cîți bani au cheltuit partidele pentru campania electorală la funcția de președinte


Pentru campania electorală a Maiei Sandu și a candidatlui partidului lui Ilan Șor, cumulativ au fost cheltuiți aproape 1 milion de lei în primele zile de campanie.

Potrivit rapoartelor prezentate la CEC, pentru Maia Sandu s-au cheltuit deja 233 084,50 lei și alte bunuri sau servicii în sumă de 53 mii de lei, doar în perioada 3 septembrie – 11 septembrie 2020. Din aceste sume, 232 mii de lei sunt pentru promovare, iar altele 15 mii de lei pentru publicitatea pe Facebook.

Raportul integral poate fi citit direct pe siteul www.cec.md

O sumă record au cheltuit cei din Partidul Șor, figuranții raportului Kroll. Aceștia indică în raport cheltuieli sub formă de bunuri sau servicii în sumă de 644 mii de lei, ajutorul financiar și material venind din partea deputaților formațiunii și a altor persoane din anturajul lui Ilan Șor, inclusiv 40 mii de lei de la Ilona Șor.

Raportul integral poate fi citit direct pe siteul www.cec.md

Potrivit rapoartelor publicate de către CEC, Maia Sandu și Ilan Șor ocupă primele locuri la capitolul cheltuieli pentru activitatea grupurilor de inițiativă, raportate pentru perioda 3-11 septembrie curent. Pe locul trei se află Renato Usatîi (124 mii lei), fiind urmat de Andrei Năstase (106 mii lei).

Amintim că alegerile prezidențiale vor avea loc în ziua de 1 noiembrie 2020.

Cuvinte cheie:

bani , alegeri , partide

Localităţile Moldovei şi diasporei

Novaia Nicolaevca

Statut:
Sat
Prima atestare:
înc. sec. XX
Populația:
186 locuitori

Novaia Nicolaevca este un sat din cadrul comunei Mănoileşti, raionul Ungheni. Satul Novaia Nicolaevca este situat la o distanță de 10 km de orașul Ungheni și la 98 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 186 de oameni. Satul Novaia Nicolaevca a luat naștere la începutul secolului XX.

Citeşte mai departe