24 iulie 2020, 18:10 Realitatea moldovenească views 2756
Fructe de acasă. Susținem producătorul autohton în agricultura de performanță
24 iulie 2020, 18:10 Realitatea moldovenească views 2756

Fructe de acasă. Susținem producătorul autohton în agricultura de performanță

În ultima perioadă de timp, tot mai des ne familiarizăm cu termenul de agricultură performantă, o noțiune relativ nouă, dar care presupune implementarea bunelor practici în prelucrarea terenurilor agricole și a soiurilor de plante. Rezultatul acestor eforturi se materializează prin fructe autohtone, legume sau cereale de cea mai înaltă calitate, exact după necesitățile alimentare ale fiecărui client. În cadrul rețelei de magazine METRO Cash & Carry există o politică corespunzătoare cu referire la susținerea producătorului local, despre care poți afla în următoarele rânduri.

Natural și de acasă

Pe rafturile magazinelor METRO peste 50% dintre toate produsele disponibile sunt de origine locală, fapt care depășește cu mult cifrele competitorilor, dar care adeveresc și încrederea în calitatea incontestabilă a mărfurilor provenite de la agricultorii naționali.

Cu referință la segmentul de fructe de la METRO este de menționat faptul că toate produsele disponibile în magazine sunt naturale, certificate conform standardelor de sănătate publică, proaspete și numai bune de integrat în conduita alimentară a oricărei persoane.

În calitate de furnizori pot activa doar producătorii care livrează cele mai bune fructe, astfel încât clienții magazinelor să se bucure din plin de sortimentul savuros, mai ales în sezonul cald al anului, când avem nevoie de un supliment constant de energie și vitamine.

Prețuri confortabile pentru calitate înaltă

Pentru că sănătatea și experiențele culinare savuroase contează, acum poți găsi cele mai avantajoase oferte METRO la majoritatea fructelor de sezon, precum ar fi afinele, zmeura sau nectarinele. Acum poți adăuga savoare săptămânal, alegând cele mai bune fructe, direct de la producător, la prețuri avantajoase.

Optează pentru fructe proaspăt culese, neprelucrate chimic, în starea lor cea mai pură, astfel încât să le poți introduce în dejunuri sau în gustările celor mici fără frică. Producătorii locali aleși ca furnizori METRO nu utilizează adaosuri chimice, substanțe artificiale pentru a-și spori roada, ci folosesc doar inovațiile corecte, astfel încât să producă fructe alese, pe măsura standardelor europene de calitate, înlocuind, cu succes, mărfurile de import.

Cel mai bun doar pentru tine

Fructele pe care le poți găsi pe rafturile magazinelor METRO sunt o sursă activă de vitamine, fibre și substanțe nutritive, astfel încât introducerea lor în consumul cotidian îți va oferi o stare generală de bine și va avea un impact favorabil, pe termen lung, asupra sănătății. Folosește-le în prepararea smothie-urilor, a terciurilor sau în calitate de gustare dintre mese – iar sănătatea ta îți va spune un mare mulțumesc.

Și dacă până nu demult ai fi fost nevoit să mergi direct la magazin sau piață, acum ai posibilitatea să-ți primești doza de vitamine prin platforma METRO online, unde poți plasa comanda, iar produsele îți vor fi livrate direct la domiciliu, în cel mai rezonabil interval de timp.

Tot ce trebuie să faci este să-ți pregătești lista de cumpărături, să alegi produsele pe site și să indici corect adresa de livrare, astfel încât curierul să-ți aducă rapid cumpărăturile, direct la ușa casei.

Redescoperă savoarea produselor de acasă! Sprijinim sectorul agricol local.

 

Cuvinte cheie:

fructe , Produs autohton , agricultura

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:

Populația:
51 locuitori

Slobozia-Medveja este un sat din cadrul comunei Medveja, raionul Briceni. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 51 de oameni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.