Arată noutățile începînd cu...

eye 719 Vizualizări

Federația Rusă a confirmat renegocierea acordului de creditare


Autoritățile ruse sînt gata să înceapă renegocierea creditului de 200 de milioane de euro pentru Republica Moldova. Despre aceasta se spune în scrisoarea oficială expediată de către Ministerul finanțelor de la Moscova către cel de la Chișinău.

În document se menționează că Guvernul urmează să introducă modificările necesare în textul Acordului existent, iat autoritățile ruse le vor examina în regim de urgență, scrie ntv.

Precizăm că președintele țării, Igor Dodon, a vizitat Federația Rusă în perioada 24-25 iunie. Șeful statului a avut întrevederi cu Vladimir Putin și Dmitri Kozak. În urma discuțiilor purtate, președintele a anunțat că autoritățile ruse sînt dispuse să renegocieze Acordul de creditare cu Republica Moldova.

Cuvinte cheie:

Rusia , credit , acord

Localităţile Moldovei şi diasporei

Vesioloe

Statut:
Sat
Prima atestare:
1886
Populația:
104 locuitori

Vesioloe este un sat din cadrul comunei Șipca din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Grigoriopol și la 73 km de Chișinău. Populaţia satului Vesioloe alcătuia 104 oameni în anul 2000. Satul Vesioloe a fost menționat documentar în anul 1886.

Citeşte mai departe