21 mai 2020, 16:40 Realitatea moldovenească views 3580
Batrîncea îl acuză pe Reniță de contrabandă:
21 mai 2020, 16:40 Realitatea moldovenească views 3580

Batrîncea îl acuză pe Reniță de contrabandă: "Să explicați cît de bine s-au vîndut țigările în România"

Vlad Batrîncea va sesiza Procuratura Generală despre schemele de contrabandă, în care a fost implicat deputatul Iurie Reniță.

Reniță este persoana, pentru care Vlad Plahotniuc este Președinte. Anume așa se explică faptul că deputatul Iurie Reniță a ieșit cu mai multe atacuri la adresa lui Igor Dodon, atunci când Procurorul General, Alexandr Stoianoglo, a anunțat că Plahotniuc este principalul beneficiar al furtului miliardului. Declarația a fost făcută de socialistul Vlad Batrîncea, în plenul Parlamentului.

„Prin cine a putut transmite Plahotniuc de peste ocean, această informație? Prin persoană de încredere”, spune Batrîncea.

Deputatul PSRM a explicat și legătură dintre fostul lider al PDM, Vlad Plahotniuc și Iurie Reniță.

“Domnule Reniță, mîine fiți atent la interpelarea pe care o fac la adresa Procuraturi Generale. Să explicați cît de bine s-au vîndut țigările Winston în România și cum dvs în poziția de ambasadorul lui Plahotniuc în România ați fost om de legătură la contrabandă”, a declarat Vlad Batrîncea.

Deputatul PSRM a mai precizat că atunci discursurile despre reputație reproșabilă pot fi ținute doar de oamenii cu reputație reproșabilă.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

contrabanda , politicieni

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1921
Populația:
1652 locuitori

Congazcicul de Sus este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Congazcicul de Sus, Congazcicul de Jos și Duduleşti. Localitatea se află la distanța de 7 km de municipiul Comrat și la 107 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1652 de oameni. Satul Congazcicul de Sus a fost întemeiat în anul 1921.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.