06 aprilie 2020, 16:40 Realitatea moldovenească views 2731
Care sunt avantajele unui credit rapid în prezent?
06 aprilie 2020, 16:40 Realitatea moldovenească views 2731

Care sunt avantajele unui credit rapid în prezent?

În fiecare zi ne confruntăm cu diferite situații care ne impun să acționăm cât mai rapid și să scăpăm de problemele financiare. Electrocasnicele defectate sau urgențe legate de sănătate ne pot da planurile peste cap chiar atunci când până la salariu au mai rămas două săptămâni. Cu toții am fost impuși de situație să împrumutăm sume mici de la rude sau prieteni pentru a trece peste asemenea momente. Însă uneori nici cei apropiați nu ne pot da o mână de ajutor. În acest cazuri un credit rapid este soluția optimă pentru a rezolva problemele în bugetul familiei. Acestea sunt mai disponibile și mult mai comode decât cele bancare, dar să vedem mai detaliat ce presupun împrumuturile rapide?


Ce este un împrumut rapid?

Un credit rapid este o metodă eficientă prin care poți face rost de o sumă de bani pentru a-ți rezolva probleme financiare sau pentru a-ți satisface nevoile de consum. Fără bătăi de cap și birocrație inutilă, companiile de microfinanțare acordă împrumuturi rapide persoanelor de la 18 până la 70 de ani. Acestea trebuie să dispună de o sursă de venit stabilă și să furnizeze informații valabile și vedice. Suma unui astfel de credit depinde de compania de microfinanțare care îl acordă. De regulă, suma este stabilită în funcție de plafonul companiei și de istoria de creditare a persoanei. Aici, administrația decide individual ce sume minime și maxime să acorde clienților săi. Și totuși, care sunt avantajele creditelor rapide în prezent?

Avantajele creditelor rapide

Împrumuturile rapide se bucură de o popularitate tot mai mare în prezent și oferă o mulțime de beneficii celor care au nevoie urgent de bani. Un credit rapid fără adeverință de venit poate fi obținut simplu, iar procedura de obținere durează chiar mai puțin de o zi lucrătoare. Rambursarea este la fel de rapidă, așadar vei fi scutit de stresul unui credit pe termen lung. De regulă, în termen scurt și dobânda este optimă pentru astfel de împrumuturi.

Iată care sunt încă câteva avantaje ale unui credit rapid:

●       Acordare de credite online. Majoritatea companiilor de microfinanțare dețin site-uri unde este posibilă aplicarea online pentru un credit.

●       Fără pachete de documente inutile. Pentru a obține un împrumut rapid, companiile de microfinanțare nu solicită un pachet imens de acte inutile, în comparație cu băncile. Clienții trebuie să dețină doar buletinul de identitate.

●       Banii ajung rapid în posesia ta. Procesul de obținere este rapid și simplu. După acceptarea împrumutului poți primi suma pe card sau în oficiul companiei de microfinanțare la care te-ai adresat, în aceeași zi.

●       Fără gaj și garanții. Un credit doar cu buletinul în Chișinău nu necesită gaj sau garanții. Obținerea unei sume mici presupune un proces ce nu implică un gaj în formă de bunuri materiale sau imobile.

●       Rambursare la fel de simplă. Întoarcerea banilor este la fel de simplă ca și obținerea acestora. Suma poate fi rambursată rapid, la filialele companiilor de microfinanțare sau la terminalele de plată care dețin un serviciu de plată al creditelor.

Așadar, pentru orice situație în care apar cheltuieli neplanificate, ar fi bine să te gândești la avantajele pe care ți le oferă un credit rapid. Îl poți obține ușor și simplu. Și ca să nu fugi prin tot orașul în căutarea banilor, apelează la Kreddy și rezolvă-ți probleme financiare în 15 minute. Compania Kreddy îți oferă o perioadă de grație 3 luni și o aplicare ușoară, fără multe bătăi de cap. Toate costurile sunt transparente, fără garanți și garanții.

Nu mai aștepta! Satisface-ți acum nevoile financiare și sună la numărul de telefon 078 18 88 18 sau 078 18 88 28. Da, îți poți lua banii chiar azi!

 

 

Cuvinte cheie:

credit , bani

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1603
Populația:
172 locuitori

Proscureni este un sat din cadrul oraşului Costeşti, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Rîșcani și la 209 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 172 de locuitori. Satul Proscureni a fost menționat documentar în anul 1603.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.