11 decembrie 2019, 11:00 Realitatea moldovenească views 4094
Cum a motivat Plahotniuc necesitatea de a primi a doua identitate
11 decembrie 2019, 11:00 Realitatea moldovenească views 4094

Cum a motivat Plahotniuc necesitatea de a primi a doua identitate

Fostul lider al Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc, a motivat necesitatea obținerii unei identități duble prin faptul că participă la eliberarea piloților moldoveni, care timp de 3,5 ani au fost deținuți ostatici în Afganistan. Despre aceasta a declarat primarul de Bălți, Renato Usatîi, scrie Noi.m cu referire la tv8.md.

„Vlad Plahotniuc și-a făcut pașaportul prin intermediul SIS-ului, în anul 2018. Fostul lider al democraților și-a motivat necesitatea de a obține ce-a dea două identitate prin faptul că participă la eliberarea piloților moldoveni, care au fost ținuți ostatici în Afganistan", a declarat Renato Usatîi în cadrul emisiunii „Cutia Neagră" de la TV8.

Amintim că recent după ședința Consiliului Suprem de Securitate, președintele Igor Dodon a anunțat că Vladimir Plahotniuc a primit cea de-a doua identitate pe 29 iulie 2018, iar actele au fost perfectate pe numele Novak Vladislav Vladimir.

Sursa: tv8.md

Cuvinte cheie:

Vlad Plahotniuc , pasaport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
554 locuitori

Munteni este un sat din cadrul comunei Lipoveni, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Cimișlia și la 44 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 554 de oameni. Satul Munteni a fost menționat documentar în anul 1907.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.