04 decembrie 2019, 16:00 Realitatea moldovenească views 3474
Andrei Tranga: În afară de bani, în viață există și multe alte lucruri interesante (Video)
04 decembrie 2019, 16:00 Realitatea moldovenească views 3474

Andrei Tranga: În afară de bani, în viață există și multe alte lucruri interesante (Video)

Numele omului de afaceri Andrei Tranga mult timp nu a fost vehiculat în spațiul public. Proprietarul popularelor rețele Andy's Pizza și La Plăcinte, foarte implicat în acțiuni de binefacere, totuși evita interviurile și publicațiile dedicate propriei persoane. Interesul față de el a sporit mult după istoria scandaloasă cu arestarea sa în baza unui denunț ridicol.

Acum Andrei este absolvit de orice vină și își continuă activitatea. Recent a fost oaspetele clubului internațional al întreprinzătorilor KMB Premium, unde a vorbit în cadrul Business Talk și a răspuns la întrebările participanților la eveniment. A fost întrebat cum se pune pe picioare o afacere profitabilă, dar s-a dovedit că Andrei Tranga este preocupat de lucruri mai globale și mai importante. Publicăm cele mai interesante și mai semnificative dintre afirmațiile sale.

Despre beneficiile experienței personale

Dacă un sportiv ne va povesti cum trebuie să alergi iute, iar un interpret – cum să cînți, puțin probabil că după aceasta noi vom alerga mai repede sau vom cînta mai bine. Numai experiența ne face productivi. Numai noi înșine putem să ne cunoaștem calea. Dacă eu voi povesti cum am creat un proiect sau altul, puțin probabil că cineva va avea folos din asta.

Experiența acumulată este cea mai valoroasă pentru un om. Ea nu poate fi furată, anume ea este adevărata bogăție. Cel puțin, pentru mine Dacă se vorbește despre preluarea sau ne-preluarea unei afaceri – e la fel cum un muzician ar fi lipsit de vioară. Pentru cel care nu știe să cînte la ea, va fi doar o bucată de lemn cu coarde, nimic mai mult. Dar capacitatea de a cînta la ea nu i-o poate lua nimeni.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Andrei Tranga

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1497
Populația:
1375 locuitori

Frăsineşti este un sat din cadrul comunei Măcăreşti, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Ungheni și la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1375 de oameni. Satul Frăsinești a fost menționat documentar în anul 1497 cu denumirea Frățienești.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.