09 noiembrie 2019, 13:30 Realitatea moldovenească views 3496
Mesajul pînă la lacrimi pentru șoferii beți la volan (Video)
09 noiembrie 2019, 13:30 Realitatea moldovenească views 3496

Mesajul pînă la lacrimi pentru șoferii beți la volan (Video)

O fetiță îi îndeamnă pe șoferi, prin intermediul unei poezii pe care o recită, să nu urce la volan atunci cînd sînt în stare de ebrietate.

Clipul emoționant în care apare copila recitînd versuri despre șofatul în stare de ebrietate a fost postat și pe pagina de Facebook a Inspectoratului Național de Patrulare.

„Nu vă porniți beți la drum! Sperăm că măcar acest suflețel nevinovat să vă convingă!", menționează polițiștii de parulare.

Amintim că drept urmare a numeroaselor accidente care au avut loc de la începutul anului, IGP a inițiat campania „STOP alcool la volan".

Totodată, Poliția Națională a lansat linia telefonică 067 112 902, destinată exclusiv sesizării cu privire la cazurile de conducere a automobilelor în stare de ebrietate alcoolică.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

mesaj , soferi

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1901
Populația:
57 locuitori

Buneţi este un sat din cadrul comunei Tohatin, municipiul Chișinău. Satul are o suprafaţă de circa 0.64 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 4.70 km. Localitatea se află la distanța de 6 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 57 de oameni. Satul Buneți a fost înființat în anul 1901.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.