09 noiembrie 2019, 12:00 Realitatea moldovenească views 3551
Gluma lui Dodon despre Plahotniuc: Dacă bate...pot să-l audă (Video)
09 noiembrie 2019, 12:00 Realitatea moldovenească views 3551

Gluma lui Dodon despre Plahotniuc: Dacă bate...pot să-l audă (Video)

Igor Dodon nu crede că ex-președintele democraților, Vlad Plahotniuc, se bucură de turbulențele prin care trec PSRM și ACUM. Președintele a făcut și o glumă pe seama lui Plahotniuc, afirmînd că, dacă acesta aplaudă, „pot să-l audă unde-i".

„N-aș fi atît de sigur (n.r. - că bate din palme). S-au pornit urmăririle internaționale... Eu nu cred că așa tare aplaudă, pentru că dacă bate prea tare din palme, pot să-l audă unde-i", a glumit Dodon.

Ex-președintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, a fost anunțat în căutare internațională și interstatală. Anunțul a fost făcut de Procuratura Anticorupție pe 29 octombrie, scrie Agora.

De menționat că acesta e vizat în două cauze penale. Prima cauză penală pe numele lui Plahotniuc a fost deschisă în baza unor fapte săvîrșite între 2013-2014. Acesta e bănuit că a creat o schemă pentru a obține bunuri și venituri ilicite.

Cea de-a doua cauză penală de asemenea ține de anii 2013-2014. „Societatea Tukumaan Ltd" a creditat Finpar Invest cu peste 7,2 milioane de dolari, cu destinația SRL Nobil Air și către ABD Asiana Development Ltd. Această companie a efectuat, la rîndul său, transferuri bancare pe numele soției lui Plahotniuc", a declarat anterior șeful Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari.

Sursa: agora.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , Vlad Plahotniuc

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1820
Populația:
1985 locuitori

Negrea este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Negrea este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Hîncești și la 62 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1985 de oameni. Satul Negrea a fost menționat documentar în anul 1820.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.