08 noiembrie 2019, 17:00 Realitatea moldovenească views 3483
S-a anunțat un concurs pentru amenajarea pavilionului Moldovei la „Expo 2020 Dubai”
08 noiembrie 2019, 17:00 Realitatea moldovenească views 3483

S-a anunțat un concurs pentru amenajarea pavilionului Moldovei la „Expo 2020 Dubai”

Ministerul Economiei și Infrastructurii Moldovei a anunțat un concurs pentru amenajarea și decorarea pavilionului Republicii Moldova la Expoziția Mondială „Expo 2020 Dubai", transmite Noi.md.

Cererile de participare pot fi prezentate pînă pe data de 18 noiembrie 2019.

Cu scopul asigurării unei înalte calități a participării Republicii Moldova la Expoziția Mondială „EXPO 2020 Dubai", autoritățile doresc să selecteze celei mai originale și autentice idei de prezentare a Republicii Moldova, prin crearea unui Pavilion spectaculos, creativ şi personalizat integral cu elemente reprezentative pentru Moldova.

Sînt invitate să participe toate persoanele creative fie individual, fie reuniți în grupuri creative.

Participanții la concurs trebuie să propună soluții și idei de amenajare și decorare a spațiului expozițional, inclusiv: detalierea zonelor și conținutul expozițional fizic (exponate, instalații, lucrări ș.a. produse fizice expuse), conceptul filmelor, spoturilor VR, proiecțiilor, designul grafic al panourilor informaționale conform conceptului de participare.

Trebuie menționat faptul că expoziția internațională Dubai 2020 Expo se va desfășura între 20 octombrie 2020 și 10 aprilie 2021 în Dubai, Emiratele Arabe Unite. Responsabil de participarea Moldovei la această expoziție a fost numit anterior CIE „Moldexpo.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

expoziție , Dubai

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
51 locuitori

Hlinaia Mică este un sat din cadrul comunei Rotunda, raionul Edineţ. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 51 de oameni. Satul Hlinaia Mică a fost întemeiat la sfîrșitul secolului XIX. Relieful zonei este deluros, cu soluri de ciornoziom. Localnicii au folosit izvoarele pentru a amenaja cîteva lacuri artificiale, apa cărora este folosită pentru irigare.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.