Arată noutățile începînd cu...

eye 1500 Vizualizări

Maia Sandu nu va mai fi acceptată în calitate de premier


Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon nu o va mai accepta pe Maia Sandu în calitate de prim-ministru, în cazul în care Guvernul va cădea luni sau marţi, scrie Noi.md cu referire la declarațiile făute de șeful statului în cadrul emisiunii "Puterea a patra" de la N4.

"PSRM va face coaliție doar cu Blocul ACUM, iar dacă cade guvernul, Maia Sandu nu va mai putea reveni în fotoliu de prim-ministru. Ce, ei nu au alţi oameni?", a spus Dodon.

De asemenea, Dodon a spus că în niciun caz nu-l va accepta pe Andrei Năstase în calitate de ministru al Afacerilor Interne. "Cred că poliţiştii bat acum din palme", a glumit Dodon.

Oficialul a mai adăugat că nu-l va accepta pe Năstase nici în calitate de procuror general, în cazul în care va fi propus pentru această funcţie.

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , Maia Sandu , prim-ministru

Localităţile Moldovei şi diasporei

Carmanova

Statut:
Sat
Prima atestare:
1806
Populația:
5000 locuitori

Carmanova este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Fedoseevca, Carmanova, Cotovca și Mocearovca. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Grigoriopol și la 67 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2010 populaţia satului constituia circa 5000 de oameni. Satul Carmanova a fost menționat documentar în anul 1806 cu denumirea Neidorf.

Citeşte mai departe