Arată noutățile începînd cu...

eye 1957 Vizualizări

Femeia care a provocat accidentul la Buiucani a murit


Svetlana Ungureanu, șoferița Porsche-ului implicat în accidentul de acum o săptămînă, la Buiucani, a murit azi-dimineață la spital, scrie Noi.md.

Potrivit purtătoarei de cuvînt a Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Veronica Istrati, tînăra s-a stins din viață în jurul orei 10.

Amintim că în urma accidentului de la Buiucani, produs la începutul săptămînii trecute, un bărbat de 33 de ani și-a pierdut viața, iar peste 20 de persoane au fost traumatizate. Șoferița care se afla la volanului Porsche-ului era în stare avansată de ebrietate. Rezultatele analizelor medicale arătau că aceasta avea 2,15 g/l în sînge. Potrivit IGP, în momentul în care s-a produs accidentul femeia circula cu 130km/h.

Aceasta avea 43 de procese verbale contravenționale și 5 dosare penale pentru încălcările din trafic. Femeia a fost închisă și în penitenciarul de la Rusca pentru șase luni, după ce a condus fără permis de conducere, în stare de ebrietate și a provocat un accident în anul 2017.

Cuvinte cheie:

accident , moarte , Buiucani

Localităţile Moldovei şi diasporei

Crasnoe

Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
240 locuitori

Crasnoe este un sat din cadrul orașului Grigoriopol din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 1 km de orașul Grigoriopol și la 115 km de Chișinău. Populaţia satului Crasnoe alcătuia 240 de oameni în anul 2011. Satul Crasnoe a fost înființat în secolul al XIX-lea.

Citeşte mai departe