Arată noutățile începînd cu...

eye 3278 Vizualizări

Femeia care a provocat accidentul la Buiucani a murit


Svetlana Ungureanu, șoferița Porsche-ului implicat în accidentul de acum o săptămînă, la Buiucani, a murit azi-dimineață la spital, scrie Noi.md.

Potrivit purtătoarei de cuvînt a Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Veronica Istrati, tînăra s-a stins din viață în jurul orei 10.

Amintim că în urma accidentului de la Buiucani, produs la începutul săptămînii trecute, un bărbat de 33 de ani și-a pierdut viața, iar peste 20 de persoane au fost traumatizate. Șoferița care se afla la volanului Porsche-ului era în stare avansată de ebrietate. Rezultatele analizelor medicale arătau că aceasta avea 2,15 g/l în sînge. Potrivit IGP, în momentul în care s-a produs accidentul femeia circula cu 130km/h.

Aceasta avea 43 de procese verbale contravenționale și 5 dosare penale pentru încălcările din trafic. Femeia a fost închisă și în penitenciarul de la Rusca pentru șase luni, după ce a condus fără permis de conducere, în stare de ebrietate și a provocat un accident în anul 2017.

Cuvinte cheie:

accident , moarte , Buiucani

Localităţile Moldovei şi diasporei

Heleşteni

Statut:
Sat
Prima atestare:
1840
Populația:
304 locuitori

Heleşteni este un sat din cadrul comunei Marinici, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Nisporeni și la 78 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 304 oameni. Satul Heleșteni a fost menționat documentar în anul 1840.

Citeşte mai departe