Arată noutățile începînd cu...

eye 1272 Vizualizări

De Ziua Vinului, Viorica Cosmetic și-a bucurat clienții cu super oferte (Video)


De Ziua Națională a Vinului, cel mai mare producător de cosmetice din țară "Viorica Cosmetic" a venit să își surprindă clienții cu cele mai bune produse fabricate sută la sută din ingrediente naturale, scrie Noi.md.

„Viorica Cosmetic este prezentă la sărbătoarea ziua vinului pentru că a fost cumva păcat să nu prezentăm produsele prin care se slăvește Republica Moldova și anume extractul din frunză de viță de vie și uleiul din sîmburi de strugure care au proprietăți puternice antioxidante. Anul acesta pentru toți oaspeții am pregătit -25% la parfumeri pentru gamele premium. La fel oferim -25% pentru produsele de ingrijire facială din gama "Grapes". La fel prezentăm clienților noștri și setul "Izvorul Tinereții" care de fapt este o lucrare manuală autentică Made in Moldova în ediție limitată de 1000 de de cutii", a spus Diana Munteanu, manager dezvolare Viorica Cosmetic.

Fabrica "Viorica-Cosmetic" a fost fondată în anul 1989 și pînă în prezent se poziționează ca cel mai mare producător de produse cosmetice și de parfumerie din Republica Moldova. În producerea acestora, "Viorica-Cosmetic" valorifică darurile naturii: plante unice care cresc în zone ecologic pure ale Moldovei, dar și plante din întreaga lume, recunoscute în industria internațională a frumuseții pentru efectele curative și de îngrijire a pielii și a părului.

Calitatea ireproșabilă a produselor este expresia respectului față de consumatori, reprezintînd politica fundamentală a companiei.

Cuvinte cheie:

Viorica Cosmetic , reduceri

Localităţile Moldovei şi diasporei

Cerniţa

Statut:
Sat
Prima atestare:
1506
Populația:
1098 locuitori

Cerniţa este un sat şi comună din raionul Floreşti. Cerniţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Florești și la 131 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1098 de oameni. Satul Cernița a fost menționat documentar în anul 1506.

Citeşte mai departe