Arată noutățile începînd cu...

eye 1498 Vizualizări

Kirkorov, Dodon și compotul (Foto, Video)


Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a publicat pe blogul său personal o postare despre regele estradei ruse, Filip Kirkorov.

„Mereu mă bucur de oaspeții dragi, cînd Filip este în Moldova mereu e sărbătoare”, a scris el, transmite teleprogramma.pro

Pentru delegație, din care a făcut parte și interpretul rus, a fost organizată o excursie la întreprinderile locale. Kirkorov, împreună cu președintele Moldovei, a vizitat întreprinderi piscicole, fabrica de conserve și alte întreprinderi din industria alimentară din Republica Moldova.

Filip Kirkorov a fost încîntat de peștii mari pe care i-a văzut pentru prima dată. „Uitați-vă la acești pești! Sînt monștri, nu pești!”, a spus el. Iar la fabrica de conserve, artistul a primit în dar un borcan cu un celebru compot moldovenesc.

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , Filip Kirkorov

Localităţile Moldovei şi diasporei

Iagorlîc

Statut:
Sat
Prima atestare:
1574
Populația:
8 locuitori

Iagorlîc este un sat din cadrul comunei Goian din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Dubăsari și la 58 km de Chișinău. Populaţia satului Iagorlîc alcătuia 8 oameni în anul 2011. Satul Iagorlîc a fost menționat documentar în anul 1574.

Citeşte mai departe