Arată noutățile începînd cu...

eye 777 Vizualizări

Kirkorov, Dodon și compotul (Foto, Video)


Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a publicat pe blogul său personal o postare despre regele estradei ruse, Filip Kirkorov.

„Mereu mă bucur de oaspeții dragi, cînd Filip este în Moldova mereu e sărbătoare”, a scris el, transmite teleprogramma.pro

Pentru delegație, din care a făcut parte și interpretul rus, a fost organizată o excursie la întreprinderile locale. Kirkorov, împreună cu președintele Moldovei, a vizitat întreprinderi piscicole, fabrica de conserve și alte întreprinderi din industria alimentară din Republica Moldova.

Filip Kirkorov a fost încîntat de peștii mari pe care i-a văzut pentru prima dată. „Uitați-vă la acești pești! Sînt monștri, nu pești!”, a spus el. Iar la fabrica de conserve, artistul a primit în dar un borcan cu un celebru compot moldovenesc.

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , Filip Kirkorov

Localităţile Moldovei şi diasporei

Singureni

Statut:
Sat
Prima atestare:
1559
Populația:
1620 locuitori

Singureni este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Singureni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea Singureni se află la distanța de 40 km de orașul Rîșcani și la 145 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1620 de oameni. Satul Singureni a fost menționat documentar în anul 1559.

Citeşte mai departe