04 septembrie 2019, 15:17 Realitatea moldovenească views 3119
Rechizite Școlare Necesare Pentru Reînceperea Școlii pe care Ar Trebui să le Comanzi în Cantități Mai Mari
04 septembrie 2019, 15:17 Realitatea moldovenească views 3119

Rechizite Școlare Necesare Pentru Reînceperea Școlii pe care Ar Trebui să le Comanzi în Cantități Mai Mari

Pe măsură ce am crescut, de fiecare dată ardeam de nerăbdare să mă întorc la școală. Nu doar pentru cursuri, ci mai ales pentru sesiunea de cumpărături pentru prima zi. Un set nou de pixuri colorate cu gel, autocolante pentru personalizarea caietelor, gumă de șters și câte și mai câte - cumpărăturile dedicate reînceperii școlii m-au încântat mai mult pentru anul școlar care urma să înceapă.

Un nou an școlar stă să înceapă pentru elevi (și pentru părinții lor), ceea ce înseamnă că aceștia au nevoie de grămadă de rechizite școlare.

Trebuie să ne gândim și că este un motiv de îngrijorare și pentru portofelul părinților. În situația în care te confrunți cu probleme bănești și trebuie să îți pregătești copilul pentru noul an școlar - ia în calcul și creditorii online. În Moldova există un creditor online Forza.md, care oferă credite pe termen scurt. Este un creditor care îți oferă bani iute, într-un mod accesibil și sunt cinstiți în ceea ce privește suma pe care trebuie să o înapoiezi.

Creditele online Forza sunt disponibile oriunde în Moldova. Fie că ești din Chișinău sau din Bălți - nu contează unde locuiești, ei acoperă toată zona. În plus, cererea ta va fi confirmată în mai puțin de 20 de minute. Și nu trebuie să te îngrijorezi că ar exista vreo taxă ascunsă, deoarece calculatorul lor rapid de credit îți arată exact suma pe care va trebui să o rambursezi.

Din fericire, există o mulțime de comercianți care desfășoară promoții avantajoase de rechizite școlare, acest lucru făcând mult mai simple și mai accesibile cumpărăturile pentru noul an școlar.

Un alt mod de a economisi bani și a face cumpărături mai eficient este să cumperi aceste produse în cantități mai mari. Desigur, este foarte posibil să nu le folosești pe toate anul acesta, dar le vei utiliza anul următor. Pe când încă eram la școală, mama păstra întotdeauna rechizite suplimentare într-un sertar, așa că în cazul în care eu sau frații mei au fi avut vreodată nevoie de ele, să nu mai fie nevoie să facem un drum la magazin - puteam să ne aprovizionăm din stocul deja făcut. Și s-a întâmplat de multe ori să trebuiască să am de terminat diverse teme care au necesitat din plin să mă folosesc de rezerva de consumabile a mamei.

Dacă alegi să cumperi în cantitate mai mare, atunci vei economisi timp, bani și nici nu vei mai merge de multe ori la magazin pentru a cumpăra diverse rechizite (pe care este posibil să nici nu le mai găsești). Citește în continuare acest articol pentru a afla care sunt cele șase rechizite școlare pe care ar trebui să le cumperi în cantitate mare:

Creioane

Deși se poate părea că tehnologia a făcut ca unele obiectele de scris să fie învechite, elevii încă au nevoie de creioane pentru a lua notițe, pentru a complete diverse teste și pentru a-și face temele pentru acasă. Pentru că creioanele pot fi rupte cu ușurință, se pot pierde și consuma cu iuțeală, merită să le cumperi în cantitate mai mare, astfel încât să nu fie nevoie să îți faci griji că vei rămâne fără creioane tocmai când trebuia să îți faci tema la geometrie.

Pixuri

Pixurile cu bilă reprezintă o alegere standard, având aderență foarte bună și îți oferă posibilitatea de a scrie cursiv. Singurul aspect negativ este că acestea pot rămâne fără cerneală destul de iute - și nu este de dorit să rămâi cu o mâzgălitură în mijlocul rândului, așa că merită să le cumperi în cantitate mare. În acest fel, nici nu vei simți vreun regret atunci când le pierzi sau le împrumuți colegilor de clasă.

Notițe Auto Adezive

Post-it-urile sunt utile pentru orice, de la lipirea pe manuale pentru personalizare și până la utilizarea lor ca semne atunci când studiezi pentru examene. Și, din moment ce sunt de unică utilizare, vei avea nevoie de o grămadă. Există o multitudine de opțiuni, dar un pachet cu 24 de bucăți ar trebui să fie mai mult decât suficient. Dacă le folosești mai des, atunci poți să-ți cumperi și un pachet și mai mare.

Bibliorafturi

Începerea noului an școlar trebuie să te găsească cu rechizitele adecvate pentru a fi bine organizat tot timpul anului. Bibliorafturile sunt o modalitate excelentă de a-ți ține toate caietele sau colile scrise într-un mediu organizat, acasă.

Markere

Markerul a fost întotdeauna unul dintre lucrurile mele preferate de pe lista cu rechizite școlare. Având un sortiment de culori strălucitoare, le poți folosi pentru orice, de la etichetarea rechizitelor și până sublinierea a ceea ce este mai important pe diverse texte ori pentru decorarea caietelor. Ideal ar fi să ai cât mai multe culori, nu-i așa?

Agende

Paginile lor liniate îți oferă o groază de spațiu pentru a-ți lua notițe, pentru a întocmi diverse schițe pentru laboratoare și pentru a învăța să scrii cursiv. Dacă nu le vei consuma pe toate pe parcursul anului școlar, păstrează una și pentru anul viitor. Agendele funcționează la fel de bine ca și planificatoare pentru organiza programului școlar, pentru face diverse desene sau, pur și simplu, pentru a-ți scrie gândurile

Tu ești gata pentru reînceperea noului an școlar?

Sursa: nation-news.ru  

Cuvinte cheie:

scoala

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1612
Populația:
446 locuitori

Druţa este un sat din cadrul comunei Pociumbeni, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Rîșcani și la 194 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 446 de oameni. Satul Druța a fost menționat documentar în anul 1612.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.