22 august 2019, 09:30 Realitatea moldovenească views 2820
Comisia de la Veneția a recunoscut alegerea lui Ţurcan președinte al Curții Constituționale (DOC)
22 august 2019, 09:30 Realitatea moldovenească views 2820

Comisia de la Veneția a recunoscut alegerea lui Ţurcan președinte al Curții Constituționale (DOC)

Gianni Buquicchio, președintele Comisiei de la Veneția, l-a felicitat pe Vladimir Ţurcan cu prilejul alegerii sale în postul de președinte al Curții Constituționale a Moldovei. Textul mesajului a fost postat astăzi, 21 august, pe site-ul oficial al CCM.

- Am fost bucuros să aflu despre alegerea dvs. în calitate de președinte al Curții Constituționale a Republicii Moldova și aș dori să vă felicit cu acest prilej. Vă doresc mult succes în acest post important și rămîn în aşteptarea unei colaborări bune cu Curtea Constituțională a Republicii Moldova", se arată în textul de felicitare.

Mesaje de felicitare în adresa lui Vladimir Țurcan au fost primite și din partea conducătorilor instanțelor constituționale din mai multe țări europene și nu numai.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
169 locuitori

Afanasievca este un sat din cadrul comunei Crasnîi Vinogradari din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Dubăsari și la 65 km de Chișinău. Populaţia satului Afanasievca alcătuia 169 de oameni în anul 2011. Satul Afanasievca a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.