Arată noutățile începînd cu...

eye 1568 Vizualizări

Ostalep: Despre revenirea mea în politică se va anunţat aparte


Directorul Institutului de Studii Diplomatice, Politice și Securitate, fostul vice-ministru de externe Valeriu Ostalep și-a exprimat dezamăgirea faţă de acțiunile actualei guvernări, spunînd că el nu mai așteaptă nimic altceva de la nimeni și este nevoie de noi abordări și oameni noi, al căror șef nu va fi un ambasador și nu va fi FMI, relatează Noi.md.

„În timpul alegerilor, candidații ne conving că: au un plan de acţiuni, au cunoștințe, abilități și oameni care vor realiza promisiunile. Și doar lipsa „instrumentelor" îi împiedică. Ok. Actuala guvernare (neașteptat pentru ea însăşi) a primit instrumentele necesare. Dar este deja destul de evident că, oricum v-aţi aranja să staţi, tot nu vă faceţi buni muzicanţi. Este bine că în vreo două luni de zile toată lumea a văzut care le este stilul. Nu mai aștept altceva de la nimeni, personal le-am înţeles pe toate. Cel mai clar îmi este faptul că pe toate flancurile este nevoie de noi abordări și de oameni noi al căror cap nu va fi ambasadorul sau FMI. P.S. Avînd în vedere că atacurile trollilor de toate categoriile îmi fac să crească amorul propriu, această postare nu se referă, deocamdată, la implicarea mea personală în politică. Despre aceasta se va anunţat aparte. Dar faptul că „aşa nu va mai merge", este o realitate. Nu faceţi jocul potrivit. Noi asta nu ascultăm", a scris Valeriu Ostalep pe pagina sa de pe rețeaua de socializare.

Cuvinte cheie:

Valeriu Ostalep , politica

Localităţile Moldovei şi diasporei

Cucuieţii Vechi

Statut:
Sat
Prima atestare:
1624
Populația:
457 locuitori

Cucuieţii Vechi este un sat din cadrul comunei Alexăndreşti, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Rîșcani și la 195 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 457 de oameni. Satul Cucuieţii Vechi a fost atestat documentar în anul 1624.

Citeşte mai departe