Arată noutățile începînd cu...

eye 625 Vizualizări

Ostalep: Despre revenirea mea în politică se va anunţat aparte


Directorul Institutului de Studii Diplomatice, Politice și Securitate, fostul vice-ministru de externe Valeriu Ostalep și-a exprimat dezamăgirea faţă de acțiunile actualei guvernări, spunînd că el nu mai așteaptă nimic altceva de la nimeni și este nevoie de noi abordări și oameni noi, al căror șef nu va fi un ambasador și nu va fi FMI, relatează Noi.md.

„În timpul alegerilor, candidații ne conving că: au un plan de acţiuni, au cunoștințe, abilități și oameni care vor realiza promisiunile. Și doar lipsa „instrumentelor" îi împiedică. Ok. Actuala guvernare (neașteptat pentru ea însăşi) a primit instrumentele necesare. Dar este deja destul de evident că, oricum v-aţi aranja să staţi, tot nu vă faceţi buni muzicanţi. Este bine că în vreo două luni de zile toată lumea a văzut care le este stilul. Nu mai aștept altceva de la nimeni, personal le-am înţeles pe toate. Cel mai clar îmi este faptul că pe toate flancurile este nevoie de noi abordări și de oameni noi al căror cap nu va fi ambasadorul sau FMI. P.S. Avînd în vedere că atacurile trollilor de toate categoriile îmi fac să crească amorul propriu, această postare nu se referă, deocamdată, la implicarea mea personală în politică. Despre aceasta se va anunţat aparte. Dar faptul că „aşa nu va mai merge", este o realitate. Nu faceţi jocul potrivit. Noi asta nu ascultăm", a scris Valeriu Ostalep pe pagina sa de pe rețeaua de socializare.

Cuvinte cheie:

Valeriu Ostalep , politica

Localităţile Moldovei şi diasporei

Dubăsarii Vechi

Statut:
Sat
Prima atestare:
1704
Populația:
6050 locuitori

Dubăsarii Vechi este un sat şi comună din raionul Criuleni. Dubăsarii Vechi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Criuleni și la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 6050 de oameni. Satul Dubăsarii Vechi a fost menționat documentar în anul 1704.

Citeşte mai departe