Arată noutățile începînd cu...

eye 538 Vizualizări

”Fără excepții și favoruri”. CNA stabilește noi priorități


După ce a fost numit în funcția de șef al Centrului național anticorupție (CNA), Ruslan Flocea a fost prezentat colectivului instituției și a început să-și exercite atribuțiile.

În același timp, discuțiile pe marginea concursului desfășurat în parlament nu contenesc. Unii deputați nu exclud că numirea noului director CNA poate fi temporară, prin analogie cu funcția procurorului general interimar. Înlocuirea poate avea loc în cel mai scurt timp, după introducerea amendamentelor în legislația de profil.

Experții menționează: conducerea CNA va trebui nu doar să îmbunătățească imaginea instituției și să schimbe percepția ei de către societate, dar și să implementeze noi priorități în activitatea acesteia. La ordinea de zi mai e și izbăvirea de persoanele care au executat comenzi politice și de angajații care au probleme de integritate.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Cuvinte cheie:

CNA , priorități

Localităţile Moldovei şi diasporei

Grigorăuca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1902
Populația:
1538 locuitori

Grigorăuca este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cozești, Petropavlovca și Grigorăuca. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Sîngerei și la 106 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1538 de oameni. Satul Grigorăuca a fost menționat documentar în anul 1902.

Citeşte mai departe