23 iulie 2019, 12:55 Realitatea moldovenească views 3342
Maia Sandu: E timpul să punem capăt divizărilor între cetățeni
23 iulie 2019, 12:55 Realitatea moldovenească views 3342

Maia Sandu: E timpul să punem capăt divizărilor între cetățeni

Un discurs al Maiei Sandu, la Comrat, în limba rusă, a stîrnit noi dezbateri în spațiul public. Rețelele de socializare au fost chiar ținta unui fake news rostogolit rapid de niște site-uri obscure, loiale vechiului regim.

Premierul a fost pus pe o scenă cu un drapel al Rusiei în spate, o poză trucată ce a avut drept scop denigrarea sa și crearea de noi dispute în societate.

Distribuind poza trucată și aruncînd cu venin în premier, aceștia au prins în această vîltoare și oameni bine intenționați, care și-au arătat nedumerirea și nemulțumirea față de gestul premierului.

Sandu a spus că a ales să meargă la eveniment pentru că, „indiferent de divergențele politice sau ideologice, e timpul să punem capăt divizărilor între cetățenii țării noastre" și își dorește ca „de acum înainte limba, cultura, etnia să nu mai fie folosite drept motive de dezbinare".

Sursa: cotidianul.md

Cuvinte cheie:

Maia Sandu , societate

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1624
Populația:
972 locuitori

Verejeni este un sat din cadrul comunei Lencăuţi, raionul Ocniţa. Localitatea se află la distanța de 41 km de orașul Ocnița și la 224 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 972 de oameni. Satul Verejeni a fost menționat documentar în anul 1624.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.