22 iulie 2019, 16:25 Realitatea moldovenească views 4269
Unde a fost văzut Țuțu după ce a părăsit Moldova (Foto)
22 iulie 2019, 16:25 Realitatea moldovenească views 4269

Unde a fost văzut Țuțu după ce a părăsit Moldova (Foto)

Fostul deputat democrat Constantin Țuțu se află pe o plajă de lux de pe litoralul Mării Negre, în regiunea Arkadia.

Țuțu a fost surprins sîmbătă, 20 iulie, pe una dintre cele mai luxoase plaje de pe litoralul ucrainean, în apropierea clubului Itaka.

Constantin Țuțu este unul dintre primii membri ai PD care au părăsit Republica Moldova, la scurt timp după ce partidului a cedat puterea. El s-ar fi aflat chiar în primul avion privat ce a decolat de pe aeroportul din Chișinău, avînd ca destinație Ucraina.

Țuțu este în prezent urmărit penal în Federația Rusă, într-un dosar privind trafic de droguri, alături de fostul lider PD, Vladimir Plahotniuc.

De asemenea, el figurează într-un dosar privind asasinarea lui Alexei Veretco. Dosarul urmează să fie judecat la Curtea Supremă, după ce Țuțu a fost achitat în primele două instanțe.

Sursa: cotidianul.md

Cuvinte cheie:

Constantin Țuțu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1922
Populația:
484 locuitori

Hîrbovăţul Nou este un sat din cadrul oraşului Anenii Noi, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Anenii Noi și la 38 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 484 de locuitori. Satul Hîrbovăţul Nou a fost înființat în anul 1922.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.