12 iulie 2019, 11:20 Realitatea moldovenească views 3548
Renato Usatîi a prezentat părțile secrete ale Raportului Kroll II (DOC.)
12 iulie 2019, 11:20 Realitatea moldovenească views 3548

Renato Usatîi a prezentat părțile secrete ale Raportului Kroll II (DOC.)

Liderul „Partidului Nostru", Renato Usatîi, susține că a intrat în posesia celorlalte părți ale Raportului Kroll II, care nu au fost făcute publice și cuprind peste 200 de pagini.

Acesta nu a făcut public, deocamdată, conținutul acestor pagini și s-a autopropus să fie audiat de Comisia de anchetă privind jaful bancar, condusă de deputatul PPDA, Alexandr Slusari.

Potrivit lui Usatîi, Raportul Kroll II ar avea de fapt trei părți și, pînă acum, publicul a văzut-o doar pe prima. Prima parte a fost pregătită pentru Banca Națională a Moldovei, iar părțile doi și trei - pentru organele de anchetă. Aceste părți sînt secrete, pentru că ar cuprinde numele beneficiarilor jafului bancar.

„În lista beneficiarilor se menționează mai multe nume. De la Plahotniuc, Filat și Șor, pînă la Vitalia Pavlicenco", a spus Usatîi.

Acesta a adăugat că nu va face publică partea secretă a raportului, dar crede că populația R. Moldova trebuie să-și cunoască „eroii".

„Eu cer să fiu invitat la Comisia de anchetă și să fiu ascultat. Eu am prima factură care demonstrează implicarea nu doar a lui Șor, dar și a lui Plahotniuc și alți oameni implicați în această schemă", a conchis Usatîi.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Renato Usatii , Kroll , raport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Populația:
425 locuitori
Prima atestare:

Rusca este un sat din cadrul comunei Lăpușna, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Hîncești și la 46 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 425 de oameni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.