20 iunie 2019, 10:45 Realitatea moldovenească views 2867
Dodon a vorbit despre ceea ce îl așteaptă pe Plahotniuc dacă va reveni în Moldova
20 iunie 2019, 10:45 Realitatea moldovenească views 2867

Dodon a vorbit despre ceea ce îl așteaptă pe Plahotniuc dacă va reveni în Moldova

Liderul Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, intenționează să se întoarcă în Moldova și va fi deja așteptat aici.

Declaraţia a fost făcută de către președintele Moldovei, Igor Dodon, într-un interviu pentru Rossiyskaya Gazeta, transmite Noi.md.

Răspunzînd la întrebarea: ar putea oare să se întoarcă fostul lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, și ce l-ar aştepta dacă, totuşi, vine în Moldova, Igor Dodon a răspuns: „A zburat, a fugit din țară. Desigur, acesta a fost un șoc pentru susținătorii săi, pentru că, de obicei, conducerea ar trebui să fie cu echipa sa, în special cu cei care au susținut-o în ultimii ani. Plahotniuc intenționează să se întoarcă și cred că aici deja va fi aşteptat".

Șeful statului a fost întrebat dacă noile autorități intenționează să impună interzicerea părăsirii Moldovei pentru funcționarii și oamenii de afaceri asociați cu Partidul Democrat. Igor Dodon a subliniat că, pentru a introduce o astfel de interdicție, trebuie mai întîi să fie preluat controlul asupra procuraturii și a autorităților de anchetă, să se obţină iniţierea dosarelor penale relevante. „Lucrăm acum în această direcție", a spus el.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , Vlad Plahotniuc

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
63 locuitori

Socolovca este un sat din cadrul comunei Rotari din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Camenca și la 150 km de Chișinău. Populaţia satului Socolovca alcătuia 63 de oameni în anul 2004. Satul Socolovca a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.