18 iunie 2019, 15:45 Realitatea moldovenească views 3381
Noii membri ai Cabinetului de Miniștri ai Moldovei - cine sînt ei? Partea a 2-a. Ministrul eminent
18 iunie 2019, 15:45 Realitatea moldovenească views 3381

Noii membri ai Cabinetului de Miniștri ai Moldovei - cine sînt ei? Partea a 2-a. Ministrul eminent

În guvernul Sandu, ministru al Educației, Culturii și Cercetării a fost numită Liliana Nicolăescu-Onofrei. Ea a devenit al 16-lea ministru al educației în cei 30 ani de independență a Moldovei.

Spre deosebire de Nicolae Popescu, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Liliana Nicolăescu-Onofrei nu a plecat din Moldova pentru a munci și a se stabili peste hotare, de trei decenii ea muncește activ în sfera educației. Chiar și pentru a studia la colegiul pedagogic al Universității Columbia din New York, SUA, ea nu a părăsit Moldova, dar în perioada ianuarie-ma 2002, a studiat de la distanță cursul "Evaluarea programelor educaționale internaționale".

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

guvern , ministru

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
147 locuitori

Valea Coloniţei este un sat din cadrul comunei Dolinnoe, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Criuleni și la 15 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 147 de oameni. Satul Valea Coloniţei a fost înființat în anul 1913.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.