13 iunie 2019, 14:20 Realitatea moldovenească views 3216
Dodon cheamă oamenii duminică la un marș pentru susținerea noii guvernări
13 iunie 2019, 14:20 Realitatea moldovenească views 3216

Dodon cheamă oamenii duminică la un marș pentru susținerea noii guvernări

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a declarat azi că invită locuitorii țării la un marș pașnic, duminică, la ora 11.00 în fața Parlamentului în susținerea noii guvernări.

„Zilnic sîntem contactați de sute de persoane care vor să vină în susținerea actualului Parlament. Vor să vină aici la Parlament. De aceea, noi împreună cu conducerea partidelor care au creat această majoritate parlamentară să chemăm cetățenii Republicii Moldova la un marș al poporului în susținerea noii guvernări. un miting pașnic în susținerea noii majorități parlamentare. Cu cît mai mulți vom fi, cu atît mai repede va fi transmiterea pașnică a noii puteri. Vă îndemn de Duminica mare, toți la adunare", a declarat șeful statului.

Președinte s-a adresat în context și funcționarilor publici să aibă curaj și să vină cu delcarații publice prin care să-și exprime susținerea față de noul Guvern.

„Mă adresez funcționarilor publici, medicilor, profesorilor. Eu știu că ne susțineți. Eu vă îndemn să aveți curaj. Vă rog să ieșiți cu declarații în susținerea Guvernului legitim. Nu vă temeți, nimeni nu va fi pedepsit. Noi nu vom fi așa cum a fost PD. Dacă azi, mîine, poimîne noi vom fi mai mulți, atunci transmiterea pașnică a puterii poate fi mai simplă și mai rapidă", a declarat Dodon.

Sursa: agora.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , mars

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1927
Populația:
3296 locuitori

Vatra este un oraş din municipiul Chișinău, situat la la 7 km Nord de oraşul Chișinău. Suprafaţa construită a oraşului alcătuieşte circa 0.53 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 4.06 km. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituie 3296 de locuitori. Hramul localităţii se serbează la 14 octombrie de Acoperamîntul Maicii Domnului.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.