07 iunie 2019, 12:10 Realitatea moldovenească views 12079
Care partide din Moldova vor să restabilească relațiile cu Rusia
07 iunie 2019, 12:10 Realitatea moldovenească views 12079

Care partide din Moldova vor să restabilească relațiile cu Rusia

Toate partidele parlamentare, împreună cu reprezentanți ai acestora, cu care s-a întîlnit la Chișinău viceprim-ministrul rus Dmitri Kozak, au exprimat necesitatea restabilirii relațiilor cu Rusia.

Acest lucru a fost anunțat chiar de un oficial rus în cadrul reuniunii Consiliului Economic Moldo-Rus, transmite newsmaker.md

Adresîndu-se președintelui Igor Dodon, Dmitri Kozak i-a cerut, periodic, să reamintească fracțiunilor parlamentare că, în cadrul întîlnirii cu vicepremierul rus, s-au pronunțat toți pentru restabilirea relațiilor cu Rusia, transmite Unimedia.

„La întîlniri, niciunul nu a spus că relațiile cu Rusia ar trebui înghețate. Chiar și cel mai proeuropean bloc a ținut un discurs înflăcărat cu privire la necesitatea restabilirii relațiilor cu Rusia. Partidul Democrat este, de asemenea, în favoarea restabilirii relațiilor cu Rusia. Trebuie de dezghețat totul. Nu vorbesc de Partidul Socialiștilor, care de la bun început a avut această poziție", a spus Kozak.

Amintim că la data de 3 iunie, vicepreședintele Guvernului Federației Ruse, Dmitri Kozak, a avut o vizită de lucru în Republica Moldova.

După întrevederea cu oficialul rus, socialiștii au anunțat că părțile au discutat despre o gamă largă de probleme, inclusiv cooperarea economică și umanitară cu Federația Rusă, situația politică actuală din țară și regiune și perspectivele aprofundării relațiilor moldo-ruse în mai multe domenii de cooperare.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

Rusia , Dmitri Kozak , partide

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1738
Populația:
484 locuitori

Valea Adîncă este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Constantinovca și Valea Adîncă. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Camenca și la 120 km de Chișinău. Populaţia satului Valea Adîncă alcătuia 484 de locuitori în anul 2012. Satul Valea Adîncă a fost menționat documentar în anul 1738.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.