03 iunie 2019, 16:50 Realitatea moldovenească views 13334
Investitorii unui proiect din Dubai vor primi cetățenia moldovenească
03 iunie 2019, 16:50 Realitatea moldovenească views 13334

Investitorii unui proiect din Dubai vor primi cetățenia moldovenească

În timpul verii, cumpărătorii imobiliari ai unui nou proiect din Dubai ar putea deveni cetățeni ai Moldovei.

Despre aceasta anunţă publicația „Business Emirates" cu referire la compania Kleindienst Group, transmite Noi.md.

„Investitorii care, în această vară, vor cumpăra proprietăți imobiliare în valoare de peste 5 milioane de dirhame (1,36 milioane de dolari) în proiectul arhipelagului artificial Heart of Europe din Dubai de la dezvoltatorul grupului Kleindienst, vor primi automat cetățenia moldovenească", a menţionat compania.

Avînd cetățenia moldovenească, investitorii vor putea călători fără viză în statele Schengen și în 121 de țări din întreaga lume.

Fondatorul și președintele grupului, Josef Kleindist, a declarat: „Deoarece cererea de cetățenie prin investiții este în creștere în întreaga lume, în special în rîndul persoanelor din Orientul Mijlociu și Asia, care caută o mai mare stabilitate și securitate, am găsit acest element foarte valoros pentru investitorii noștri și am început deja să primim comentarii pozitive de la clienții noștri".

În aprilie, grupul Kleindienst a raportat vînzări trimestriale record, depășind 345 de milioane de dirhame (94 milioane de dolari).

Potrivit informaţiilor anterioare, la începutul lunii noiembrie 2018, în Dubai (UAE) a avut loc lansarea oficială a programului „Moldova. Cetățenie prin investiții". Pentru a participa la program, solicitantul trebuie să îndeplinească cerințele stabilite și să facă o contribuție minimă nerambursabilă la Fondul de Investiții Publice în mărime de: 100 mii euro pentru un solicitant; 115 de mii de euro pentru soți; 145 de mii de euro pentru o familie de patru persoane; 155 de mii de euro pentru o familie de cinci sau mai multe persoane.

Sursa: businessemirates.ae

Cuvinte cheie:

cetatenie , Dubai , investiţii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1919
Populația:
1119 locuitori

Mîndreştii Noi este un sat din cadrul comunei Bilicenii Noi, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Sîngerei și la 115 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1119 oameni. Satul Mîndreștii Noi a fost înființat în anul 1919.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.