06 martie 2019, 12:00 Realitatea moldovenească views 15542
Blocul ACUM acuză tancurile sovietice de fraude electorale
06 martie 2019, 12:00 Realitatea moldovenească views 15542

Blocul ACUM acuză tancurile sovietice de fraude electorale

Blocul de opoziție ACUM a numit principalii vinovați ai falsificării la ultimele alegeri din Moldova și le-a asociat cu tancurile sovietice care au preluat puterea în România.

La o conferință de presă ținută marți, liderii Blocului au menționat că consideră că alegerile au fost falsificate, însă recunosc rezultatele lor, transmite point.md.

Pentru prima dată, frauda electorală în Moldova a fost comparată cu tancurile sovietice care au preluat puterea în România în 1946.

„Frauda de la recentele alegeri parlamentare este este comparabilă cu frauda pusă la cale de comuniști în 1946, cînd au preluat puterea în România și în alte state ocupate cu forța tancului. Acum, tancurile lui Plahotniuc, Dodon, Șor s-au preschimbat în minciună, manipulare, șantajarea bugetarilor cu destituirea și alungarea în stradă dacă nu votează penalii. Acest moment sinistru va face parte din programa școlară pentru istoria țării noastre. ", se spune în declarația Blocului ACUM.

La aceeași conferință de presă a fost prezentat raportul cu privire la neregulile electorale. Opoziția nu a explicat de ce acest raport nu a fost formalizat oficial în plîngerea oficială, care este înaintată instanței de judecată.

Sursa: point.md

Cuvinte cheie:

alegeri , falsificare , Blocul ACUM

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
253 locuitori

Tăura Nouă este un sat din cadrul comunei Tăura Veche, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 29 km de orașul Sîngerei și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 253 de oameni. Satul Tăura Nouă a fost întemeiat în anul 1912.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.