Arată noutățile începînd cu...

eye 10920 Vizualizări

Nicolae Pascaru - lider în rezultatul votării online în circumscipția nr. 37 (Ialoveni, Căușeni)


Liderul mișcării naționale a tineretului "Voievod", candidat pentru funcția de deputat din partea Partidului Socialiștilor Nicolae Pascaru, care participă la alegeri și în circumscripția electorală unică nr. 37 (Ialoveni, Căușeni), este lider în rîndul tuturor candidaților din această circumscripție în rezultatul votării online de către utilizatori pe platforma votum.md.

Astfel, 42,68% dintre utilizatorii care au votat și-au exprimat sprijinul față de acesta. Pe cel de-al doilea loc se află candidatul Blocului ACUM Platforma DA și PAS, Petru Frunze, care a acumulat 36,31% din voturi. Candidatul din partea Partidului Democrat, Ion Sula, a primit 14,01% din voturi.

Acesta este urmat de Ștefan Bivol de la PCRM cu 5,1% din voturile de susținere și Avelin Tabarcea de la Partidul Șor- cu 1,91% din voturi.

Cuvinte cheie:

votare , Nicolae Pascaru

Localităţile Moldovei şi diasporei

Crişcăuţi

Statut:
Sat
Prima atestare:
1463
Populația:
1348 locuitori

Crişcăuţi este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Crişcăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Dondușeni și la 203 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1348 de oameni. Satul Crişcăuţi a fost menționat documentar în anul 1463.

Citeşte mai departe