Arată noutățile începînd cu...

eye 7694 Vizualizări

A început tipărirea buletinelor de vot pentru alegeri


Comisia Electorală Centrală a început astăzi tipărirea buletinelor de vot pentru alegerile parlamentare din 24 februarie.

Cele pentru circumscripţia naţională vor fi de culoare gri şi vor avea o lungime de 38 de centimetri. Buletinele de vot pentru circumscripţiile electorale uninominale vor fi tipărite pe hîrtie opacă mată şi vor fi de culoare mov. În total, pe circumscripţia naţională s-au înregistrat 15 concurenţi electorali, iar pe circumscripţiile uninominale - 321. În ziua scrutinului, pe 24 februarie, alegătorii vor mai primi două buletine cu întrebările pentru referendum.

CEC a început tipărirea acestora săptămîna trecută. În total, pentru secţiile de vot din ţară vor fi tipărite aproape 12 milioane de buletine, atît pentru alegerile parlamentare, cît şi pentru referendumul consultativ.

Cuvinte cheie:

Buletin de vot , alegeri

Localităţile Moldovei şi diasporei

Cneazevca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1894
Populația:
948 locuitori

Cneazevca este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cîzlar, Cneazevca și Stoianovca. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Leova și la 76 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 948 locuitori. Satul Cneazevca a fost menționat documentar în anul 1894.

Citeşte mai departe