08 februarie 2019, 17:30 Realitatea moldovenească views 19269
Dodon a înmînat înalte distincții de stat unui grup de moldoveni
08 februarie 2019, 17:30 Realitatea moldovenească views 19269

Dodon a înmînat înalte distincții de stat unui grup de moldoveni

Şeful statului, Igor Dodon, a înmînat, astăzi, înalte distincții de stat unui grup de cetățeni ai Republicii Moldova, conferite anterior, prin decrete prezidențiale.

Acestea au fost oferite în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite față de stat, pentru muncă îndelungată și prodigioasă în domeniile în care activează.

Persoanele care s-au învrednicit de distincțiile respective, reprezintă diverse domenii de activitate și sunt simpli cetățeni ai Republicii Moldova care contribuie zilnic la dezvoltarea și prosperarea statului nostru.

"Le-am mulțumit tuturor pentru munca imensă şi răbdarea de care dau dovadă zi de zi, pentru activitate și dedicație profesională, dorindu-le inspirație și succes în continuare", a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , decoraţie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1867
Populația:
1072 locuitori

Ciobanovca este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ciobanovca, Mirnoe, Balmaz și Troiţa Nouă. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Anenii Noi și la 40 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1072 de oameni. Satul Ciobanovca a fost menționat documentar în anul 1867.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.