08 februarie 2019, 12:55 Realitatea moldovenească views 16539
Rusia nu se implică în nici un fel în alegerile din Moldova
08 februarie 2019, 12:55 Realitatea moldovenească views 16539

Rusia nu se implică în nici un fel în alegerile din Moldova

Rusia nu are nici o implicare în alegerile din Moldova, a declarat purtătoarea de cuvînt a Ministerului de Externe al FR, Maria Zaharova.

„Pe fundalul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 24 februarie, care a început în Moldova, devin tot mai pronunţate şi mai frecvente atacurile publice împotriva Rusiei din partea unor politicieni moldoveni. Ţara noastră este acuzată de amestec în procesul electoral și de încercarea de a influența rezultatele votului", a spus Zaharova, joi, în cadrul unui briefing.

„Rusia nu a avut și nu are intenţii de a influența procesele electorale din Moldova. Noi pornim de la faptul că viitoarea votare ar trebui să se desfăşoare în strictă conformitate cu standardele general acceptate privind alegerile democratice", a spus ea.

Alegerile parlamentare din republică sînt programate pentru 24 februarie.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

alegeri , Rusia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
64 locuitori

Făgădău este un sat din cadrul comunei Văscăuţi, raionul Floreşti. Localitatea Făgădău este situată la distanța de 30 km de orașul Florești și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 64 locuitori. Satul Făgădău a fost întemeiat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.