31 ianuarie 2019, 16:45 Realitatea moldovenească views 11432
Cît de bine au fost curăţate străzile capitalei de omăt (Video)
31 ianuarie 2019, 16:45 Realitatea moldovenească views 11432

Cît de bine au fost curăţate străzile capitalei de omăt (Video)

Ninsorile din ultima perioadă au transformat capitala țării în adevărate depozite de omăt. Drumarii au curățit străzile, aruncînd tot omătul pe trotuare sau chiar în fața stațiilor.

Oamenii spun că, odată cu topirea omătului, se circulă cu greu, iar ca să urce în transportul public trebuie fie să „înoate" în apă, fie să se scufunde în omătul încă înghețat.

Și în curțile blocurilor în care locuiesc situația este dezastruoasă. Hișinăuienii spun că zi de zi viața lor este pusă în pericol, iar felul în care a fost curățită capitala de omăt, lasă de dorit.

„În curțile blocurilor s-a curățit foarte rău, pe străzi unde merg mașinile e mai bine. Față de anul trecut, cred că e cu mult mai bine", a spus o locuitoare a capitalei.

„E foarte rău, e greu de mers. Înainte mai puneau nisip, dar acum nimic nu pun. Pe muncitori nu-i văd să lucreze. Ei, de fapt, au spus că așa cum le plătesc, așa lucrează", a spus o altă persoană.

Sînt şi chişinăuieni, care spun că sînt mulţumiţi de felul în care arată străzile capitalei la ziua de astăzi, deşi se putea şi mai bine

„Parcurile sînt curățite, șoseaua la fel, dar ar fi bine și trotuarele să fie curățite, dar probabil nu este timp pentru asta", a spus un chişinăuian.

Ce alte păreri au locuitorii oraşului Chişinău despre starea drumurilor din capitală, vedeţi în materialul video de mai jos:

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

drum , zapada

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
719 locuitori

Ulmu este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ulmu, Lîsaia Gora și Ulmul Mic. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Rîbnița și la 111 km de Chișinău. Populaţia satului Ulmu alcătuia 719 oameni în anul 2012. Satul Ulmu a fost întemeiat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.