18 decembrie 2018, 17:05 Realitatea moldovenească views 3000
Președintele RM a venit cu un mesaj de felicitare pentru polițiști
18 decembrie 2018, 17:05 Realitatea moldovenească views 3000

Președintele RM a venit cu un mesaj de felicitare pentru polițiști

Cu prilejul aniversării a 28-a a creării Poliției, președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare către angajații și veteranii acestei profesii, scrie Noi.md cu referire la un mesaj al șefului statului de pe facebook.

Acesta și-a exprimat recunoștința față de polițiștii care au contribuit la dezvoltarea țării noastre ca stat de drept și au făcut față provocărilor timpului, manifestînd fidelitate și credință la apărarea valorilor supreme – suveranitatea, independența și integritatea teritorială a Republicii Moldova.

"Țin să Vă asigur că înțeleg specificul și dimensiunea sacrificiilor și eforturilor pe care le realizați zi de zi. Cunosc faptul că munca de polițist presupune abnegație și dragoste față de interesele naționale, disciplină și sacrificiu, dar și înalte calități morale.

Urez tuturor angajaților și veteranilor poliției, precum și familiilor Dumneavoastră, sănătate, fericire, împliniri personale și profesionale. Să aveți parte de multă putere, pentru a răspunde cu promptitudine și maximă eficiență în orice situație dificilă, întru binele poporului și prosperarea Republicii Moldova!", a scris Igor Dodon în postarea sa.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , politia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
302 locuitori

Sacarovca este un sat din cadrul comunei Drăgăneşti, raionul Sîngerei. Localitatea se află la 16 km de orașul Sîngerei și la 122 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 302 oameni. Satul Sacarovca a fost întemeiat în anul 1925 cu denumirea Secăreni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.