07 decembrie 2018, 14:20 Realitatea moldovenească views 12509
Au fost desemnați jurnaliștii anului 2018
07 decembrie 2018, 14:20 Realitatea moldovenească views 12509

Au fost desemnați jurnaliștii anului 2018

Jurnaliștii anului 2018 au fost desemnatți în cadrul Galei Anuale a Clubului de Presă, ediția a 24-a, organizată la Chișinău.

În cadrul acestei ediții a Galei Anuale a Clubului de Presă au fost oferite nouă premii la șase categorii.

Pentru Emisiune TV/Radio premiul a fost acordat Nataliei Sergheev, Radio Europa Liberă; Marinei Ciobanu, Vioricăi Tataru, publicația „Ziarul de Gardă".

La categorie Fotografie au fost premiați Andrei Mardari, Agenția „Moldpres" și Nadejda Roșcovanu, ziarul „Jurnal de Chișinău". Pentru cele mai bune investigații au fost premiați Nicolae Cușchevici, Liuba Șevciuc, Olga Ceaglei, RISE Moldova. Pentru cele mai bune Longreaduri au fost premiați Polina Cupcea, Oameni și Kilometri și redacția NewsMaker.

La categoria Reportaj TV premiul a fost luat de Stela Dănilă, TVR Moldova, iar la Presa scrisă
către Tatiana Mitrofan, ziarul „Observatorul de Nord".

TV8 a fost premiat pentru Evoluția anului; Speranța anului – Iurie Rotaru, ziarul SP, Bălți; Cel mai bun vlog/blog – Alina Andronache, Vlogul unei Mame Feministe; Cea mai bună reflectare a realităților din regiunile R. Moldova de către presa locală – portalul Nokta.md; Cel mai bun proiect media – TVR Moldova, campania „Generația Unirii". Premiul de excelență a fost acordat lui Tudor Iașcenco, ziarul „Cuvîntul".

Premiul Național de Etică și Deontologie Profesională Jurnalistică, oferit de Consiliul de Presă, a revenit Ziarului „SP" de la Bălți.

Gala „Topul Jurnaliștii anului " este organizat anual, începînd cu anul 1995, în cadrul Clubului de presă din Chișinău.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

jurnalist , 2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1635
Populația:
796 locuitori

Volodeni este un sat din cadrul comunei Bleşteni, raionul Edineţ. Satul are o suprafaţă de circa 0.93 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 5.19 km. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 796 de oameni. Satul Volodeni a fost menționat documentar în anul 1635 cu denumirea Vlădeni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.