Arată noutățile începînd cu...

eye 9027 Vizualizări

Diplome şi menţiuni pentru cei mai buni pompieri din Moldova (Video)


Conducerea IGSU a acordat mențiuni mai multor salvatori și pompieri care s-au manifestat în activitate și misiuni de salvare.

Astfel mulţi dintre salvatori au primit insigna IGSU „Salvator Eminent", dar și diplome de onoare. Pentru serviciu ireproșabil și perseverență manifestată în timpul lichidării consecințelor deflagrației de pe bulevardul Moscovei au fost decernați cu diplome de onoare a IGSU și un grup de carabinieri din cadrul Departamentului Trupelor de Carabinieri, aceștia și-au realizat misiunea alături de salvatori în perioada de înlăturare a consecințelor exploziei dramatice.

Anterior, mențiuni pentru înlăturarea consecințelor exploziei de pe bulevardul Moscovei au fost oferite pompierilor și salvatorilor de către conducerea statului, Guvernul Republicii Moldova, dar și Ministerul Afacerilor Interne.

Cuvinte cheie:

pompieri , salvatori , diploma

Localităţile Moldovei şi diasporei

Nicolaevca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1900
Populația:
248 locuitori

Nicolaevca este un sat din cadrul comunei Cuhureştii de Sus, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Florești și la 155 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 248 de oameni. Satul Nicolaevca a fost întemeiat în anul 1900.

Citeşte mai departe