Arată noutățile începînd cu...

eye 8450 Vizualizări

Diplome şi menţiuni pentru cei mai buni pompieri din Moldova (Video)


Conducerea IGSU a acordat mențiuni mai multor salvatori și pompieri care s-au manifestat în activitate și misiuni de salvare.

Astfel mulţi dintre salvatori au primit insigna IGSU „Salvator Eminent", dar și diplome de onoare. Pentru serviciu ireproșabil și perseverență manifestată în timpul lichidării consecințelor deflagrației de pe bulevardul Moscovei au fost decernați cu diplome de onoare a IGSU și un grup de carabinieri din cadrul Departamentului Trupelor de Carabinieri, aceștia și-au realizat misiunea alături de salvatori în perioada de înlăturare a consecințelor exploziei dramatice.

Anterior, mențiuni pentru înlăturarea consecințelor exploziei de pe bulevardul Moscovei au fost oferite pompierilor și salvatorilor de către conducerea statului, Guvernul Republicii Moldova, dar și Ministerul Afacerilor Interne.

Cuvinte cheie:

pompieri , salvatori , diploma

Localităţile Moldovei şi diasporei

Rădeni

Statut:
Sat
Prima atestare:
1675
Populația:
979 locuitori

Rădeni este un sat şi comună din raionul Străşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Rădeni, Drăguşeni și Zamcioji. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Strășeni și la 36 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 979 de oameni. Satul Rădeni a fost menționat documentar în anul 1675.

Citeşte mai departe