Arată noutățile începînd cu...

eye 6537 Vizualizări

Dodon va ţine un discurs în Duma de Stat a Rusiei, la 21 noiembrie


Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va ţine un discurs în Duma de Stat a Federației Ruse, în ziua de 21 noiembrie.

Potrivit postului de televiziune "Duma TV", declaraţia în cauză a fost făcută miercuri, 7 noiembrie, de către Ivan Melnikov, prim vice-președinte al camerei inferioare a parlamentului rus, care a făcut un bilanţ al rezultatelor şedinţei Consiliului Dumei de Stat a Rusiei.

"Discursul președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, în sesiunea plenară a Dumei de Stat este programat pentru 21 noiembrie", a menţionat oficialul.

Prim-vicepreședintele Dumei de Stat a menționat, de asemenea, că la 21 noiembrie va avea loc întrevederea dintre președintele Dumei de Stat a Federației Ruse, Veaceslav Volodin, şi șeful statului moldovenesc, Igor Dodon.

Cuvinte cheie:

Rusia , Igor Dodon

Localităţile Moldovei şi diasporei

Borosenii Noi

Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII-lea
Populația:
2025 locuitori

Borosenii Noi este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Borosenii Noi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la 8 km de oraşul Rîşcani şi la 178 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2025 de oameni. Satul Borosenii Noi a fost întemeiat în secolul al XVIII-lea.

Citeşte mai departe