Arată noutățile începînd cu...

eye 6332 Vizualizări

Dodon va ţine un discurs în Duma de Stat a Rusiei, la 21 noiembrie


Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va ţine un discurs în Duma de Stat a Federației Ruse, în ziua de 21 noiembrie.

Potrivit postului de televiziune "Duma TV", declaraţia în cauză a fost făcută miercuri, 7 noiembrie, de către Ivan Melnikov, prim vice-președinte al camerei inferioare a parlamentului rus, care a făcut un bilanţ al rezultatelor şedinţei Consiliului Dumei de Stat a Rusiei.

"Discursul președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, în sesiunea plenară a Dumei de Stat este programat pentru 21 noiembrie", a menţionat oficialul.

Prim-vicepreședintele Dumei de Stat a menționat, de asemenea, că la 21 noiembrie va avea loc întrevederea dintre președintele Dumei de Stat a Federației Ruse, Veaceslav Volodin, şi șeful statului moldovenesc, Igor Dodon.

Cuvinte cheie:

Rusia , Igor Dodon

Localităţile Moldovei şi diasporei

Broșteni

Statut:
Sat
Prima atestare:
1856
Populația:
462 locuitori

Broșteni este o localitate-centru de comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Broșteni este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Rîbnița și la 132 km de Chișinău. Conform datelor anului 2011 populația satului constituia 462 de oameni. Satul Broșteni a fost menționat documentar în anul 1856.

Citeşte mai departe