Arată noutățile începînd cu...

eye 6073 Vizualizări

Dodon va ţine un discurs în Duma de Stat a Rusiei, la 21 noiembrie


Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va ţine un discurs în Duma de Stat a Federației Ruse, în ziua de 21 noiembrie.

Potrivit postului de televiziune "Duma TV", declaraţia în cauză a fost făcută miercuri, 7 noiembrie, de către Ivan Melnikov, prim vice-președinte al camerei inferioare a parlamentului rus, care a făcut un bilanţ al rezultatelor şedinţei Consiliului Dumei de Stat a Rusiei.

"Discursul președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, în sesiunea plenară a Dumei de Stat este programat pentru 21 noiembrie", a menţionat oficialul.

Prim-vicepreședintele Dumei de Stat a menționat, de asemenea, că la 21 noiembrie va avea loc întrevederea dintre președintele Dumei de Stat a Federației Ruse, Veaceslav Volodin, şi șeful statului moldovenesc, Igor Dodon.

Cuvinte cheie:

Rusia , Igor Dodon

Localităţile Moldovei şi diasporei

Prisaca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1895
Populația:
88 locuitori

Prisaca este un sat din cadrul comunei Hîrtop, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Cimișlia și la 66 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 88 de oameni. Satul Prisaca a fost menționat documentar în anul 1895.

Citeşte mai departe