Arată noutățile începînd cu...

eye 6758 Vizualizări

Dodon va ţine un discurs în Duma de Stat a Rusiei, la 21 noiembrie


Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va ţine un discurs în Duma de Stat a Federației Ruse, în ziua de 21 noiembrie.

Potrivit postului de televiziune "Duma TV", declaraţia în cauză a fost făcută miercuri, 7 noiembrie, de către Ivan Melnikov, prim vice-președinte al camerei inferioare a parlamentului rus, care a făcut un bilanţ al rezultatelor şedinţei Consiliului Dumei de Stat a Rusiei.

"Discursul președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, în sesiunea plenară a Dumei de Stat este programat pentru 21 noiembrie", a menţionat oficialul.

Prim-vicepreședintele Dumei de Stat a menționat, de asemenea, că la 21 noiembrie va avea loc întrevederea dintre președintele Dumei de Stat a Federației Ruse, Veaceslav Volodin, şi șeful statului moldovenesc, Igor Dodon.

Cuvinte cheie:

Rusia , Igor Dodon

Localităţile Moldovei şi diasporei

Teliţa

Statut:
Sat
Prima atestare:
1443-1453
Populația:
1187 locuitori

Teliţa este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Teliţa și Teliţa Nouă. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Anenii Noi și la 49 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1187 de oameni. Satul Telița a fost menționat documentar între anii 1443-1453.

Citeşte mai departe